Welke bril
past bij u

Wat kunnen onze stylisten voor u betekenen?

Welk type gezicht heeft u? Welke brilvorm versterkt uw uitstraling? Welke kleuren werken goed voor u? Onze stylist neemt uitgebreid de tijd om dit te achterhalen. Leuk, interessant en inspirerend. Aan het einde van ons stijladvies vindt u altijd de juiste bril.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-gezichtsvorm.png

Welke bril
past bij u

Wat kunnen onze stylisten voor u betekenen?

Welk type gezicht heeft u? Welke brilvorm versterkt uw uitstraling? Welke kleuren werken goed voor u? Onze stylist neemt uitgebreid de tijd om dit te achterhalen. Leuk, interessant en inspirerend. Aan het einde van ons stijladvies vindt u altijd de juiste bril.

Brillen voor elke gezichtsvorm

Elk gezicht is uniek en heeft een eigen vorm: rond, ovaal, hartvormig, vierkant, driehoekig of rechthoekig. Wat u het beste staat, hangt samen met uw gezichtsvorm. Deze vertelt welk brilmontuur het beste bij u past. Met de juiste bril wordt uw persoonlijkheid benadrukt en uw uitstraling versterkt.

Ontdek uw gezichtsvorm

Het bepalen van gezichtsvormen is geen exacte wetenschap. Het is best lastig om zelf de vorm van uw gezicht vast te stellen. Onze stylisten helpen u daarom graag verder. Samen gaat u op zoek naar uw gezichtsvorm en ontdekt u welk montuur daar het beste bij past. Zo benadrukt u de sterke punten van uw gezicht en komt u gegarandeerd stijlvol voor de dag.

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht rond.png

Ronde gezichtsvorm
Een rond gezicht is ongeveer even lang als breed en heeft een ronde kaak- en voorhoofd. Bij een rond gezicht passen het beste brilvormen met rechte en hoekige lijnen. Deze benadrukken vaak de wat brede bovenkant van het gezicht en juist niet de ronde wangen en kin.
» Lees meer

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht ovaal.png

Ovale gezichtsvorm
Een ovaal gezicht is lang en heeft een ronde kaak- en haarlijn. De ovale gezichtsvorm is te herkennen aan de evenwichtige verhoudingen, waarbij de kin smaller is dan het voorhoofd. Omdat deze gezichtsvorm van zichzelf al mooi in evenwicht is, staan hier vrijwel alle brillen goed bij.
» Lees meer

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht hart.png

Hartvormige gezichtsvorm
Een hartvormig gezicht is het breedst bij het voorhoofd en wordt geleidelijk smaller richting de kaak. U herkent een hartvormig gezicht aan de hoge jukbeenderen en scherpe kin. Brede en hoekige monturen brengen dit gezicht in balans.
» Lees meer

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht rechthoek.png

Rechthoekige gezichtsvorm
Een rechthoekig gezicht is lang en heeft rechte lijnen met even brede jukbeenderen, voorhoofd als kaak. Bij deze gezichtsvorm past een grote bril, deze zorgt voor een optische verkorting van het gezicht. Door de rechte vorm, staan brillen met ronde lijnen het beste.
» Lees meer

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht vierkant.png

Vierkante gezichtsvorm
Een vierkant gezicht is te herkennen aan een hoog voorhoofd, een smalle kin en uitgesproken jukbeenderen. De kaaklijn is bijna even breed als het voorhoofd. Bij een vierkant gezicht staat een ovale, ronde of brede brilvorm, omdat ze het gezicht een zachtere uitstraling geven en de jukbeenderen accentueren.
» Lees meer

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/welke bril/gezicht driehoekig.png

Driehoekige gezichtsvorm
Een driehoekig gezicht is het breedst bij de jukbeenderen en wordt geleidelijk smaller richting de kin. Deze gezichtsvorm wordt ook gekenmerkt door een spitse kaaklijn. Bij een driehoekige gezichtsvorm brengen brede en ronde brillen het gezicht in balans.
» Lees meer

Uw kleuranalyse

De stylist kijkt naar het natuurlijke kleurtype van uw ogen, huid en haar.
En analyseert welke montuurkleuren en materialen u doen laten stralen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/vrouw-kleurwaaier.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/kleurwaaiers2.png

En nu kiezen maar...

Eye Wish Opticiens heeft voor elke gezichtsvorm de mooiste brillen. Maar het beste is natuurlijk eerst een persoonlijk stijladvies. Dit kan in de winkel of online, beide geheel vrijblijvend en kosteloos. Maak snel een afspraak.

Vind een stylist
Bij u in de buurt

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/vindeenstylist-klein.png

Ontmoet
onze stylisten

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/stylisten.png

Welke bril
past bij u?

org-nl_eyewish:/Content Items/2015/stijladvies/201507-zgstw.png

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa