Veilige oogmeting op afstand

Al onze winkels voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen. Dus je bent van harte welkom in onze winkels, mét en zonder afspraak. Natuurlijk helpen we je op een veilige manier en zorgen we ervoor dat we 1,5 meter afstand kunnen hanteren. Dus maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Jouw en onze gezondheid staan voorop. Daarom hebben we onze winkels ingericht volgens de strikte richtlijnen en protocollen van onze branchevereniging UFON. Onze apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd. Zo zorgen we voor een veilige winkel voor jou én onze medewerkers. Voor oogmetingen binnen 1,5 meter afstand maken we gebruik van schermen tussen jou en een medewerker.

Benieuwd hoe onze oogmetingen werken?

Deze opnames zijn eerder opgenomen. Wij houden ons te allen tijden aan de geldende adviezen en maatregelen. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • We werken op 1,5 meter afstand
  • We desinfecteren al onze apparatuur en stoelen na iedere oogmeting. We laten desinfectiemiddel minimaal 30 seconden, voordat we het afnemen.
  • Voor oogmetingen binnen 1,5 meter afstand maken we gebruik van tussenschermen tussen medewerker en klant, en we maken ook gebruik van een beschermende bril, een mondkapje en handschoenen.
  • De mondkapjes en handschoenen vervangen we regelmatig

Wat verwachten wij van jou?

  • Voel je je fit? Dan ben je natuurlijk welkom! Ervaar je de klachten die het RIVM heeft omschreven als symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), dan vragen we je om de afspraak voor een oogmeting uit te stellen.
  • Neem voor een afspraak van een oogmeting een mondkapje mee. Het is niet verplicht, maar wel zo veilig voor zowel jezelf als onze medewerkers in de winkel.

Maak een afspraak