Gratis verzending & retour
Keuze uit een ruim assortiment lenzen en vloeistoffen
Abonnementsvorm beschikbaar

Contactlenzen

9 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Contactlenzen online bestellen bij Eye Wish Opticiens

Welke contactlenzen je ook nodig hebt, bij Eye Wish Opticiens slaag je gegarandeerd voor lenzen die aan jouw wensen voldoen. Bij ons kies je uit een ruim assortiment daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Van multifocale contactlenzen tot harde lenzen die volledig zijn afgestemd op jouw kijkgedrag!

Kies de beste lenzen die bij jou passen

Kies contactlenzen die volledig aansluiten op jouw wensen, behoeften en oogafwijking. Zo zijn daglenzen een goede keuze als je van hygiëne en gemak houdt. Of ga voor de populaire maandlenzen, die relatief goedkoop zijn. Wil je overdag geen bril of lenzen dragen? Ga dan voor nachtlenzen die je ogen corrigeren terwijl je slaapt. Met multifocale lenzen zie je zowel dichtbij als veraf scherp en onze harde lenzen zijn op maat gemaakt, voordelig én duurzaam.

Weet  je niet zeker welke contactlenzen het beste bij je passen? Kom dan langs in een van onze Eye Wish winkels. Daar worden je ogen zorgvuldig gemeten door onze professionele opticiens.

Koop je lenzen online en laat ze thuisbezorgen

De lenzen van Eye Wish Opticiens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals silicone-hydrogel. Ze voelen comfortabel aan en zijn zeer geschikt voor langdurig gebruik dankzij de hoge zuurstofdoorlatendheid van het materiaal.

Koop je contactlenzen in een Eye Wish Opticiens winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Als je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvang je de meeste lenzen de volgende dag in huis! Of laat de lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen met de @Home service. Je krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice.