Beste optiekketen van Nederland
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Weeklenzen zijn zachte lenzen die je maximaal veertien dagen draagt. Shop je nieuwe weeklezen gemakkelijk via onze webshop. Meer weten? Lees dan verder over weeklenzen.
Ben je klant bij Eye Wish en staan de contactlenzen die je wilt bestellen niet in onze webshop? Bestel jouw maatwerk contactlenzen eenvoudig na via dit bestelformulier.

 

Weeklenzen

2 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

De voordelen van weeklenzen

Wij verkopen weeklenzen het wereldwijd bekende merk Acuvue Oasys. Dit type contactlens is zeer geschikt voor maandlensdragers die in de loop van de maand last krijgen van vette lenzen. Ook als je gevoelig bent voor droge ogen, zijn weeklenzen een geschikte optie: dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel zijn ze hoog zuurstofdoorlatend en daardoor zeer comfortabel. Behalve de normale weeklenzen verkopen wij ook multifocale en torische lenzen.

Weeklenzen uitproberen

Wil je ervaren hoe comfortabel onze weeklenzen zijn? Ga dan naar een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak. De contactlensspecialist bespreekt de verschillende materialen van de lenzen, meet jouw ogen en bied je de mogelijkheid om de lenzen te proberen. Tijdens een proefperiode test je de lenzen. Ben je nog niet tevreden, dan mag je binnen de proefperiode ook een ander type lens uit ons assortiment proberen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag van 35 euro.

Wil je nog even verder oriënteren? Bekijk dan ook onze: daglenzenmaandlenzenmultifocale lenzennachtlenzenharde lenzen en digital lenzen!

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie