org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Weeklenzen uitproberen?
Weeklenzen bestellen?

Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte lenzen die u maximaal 14 dagen draagt en vervolgens vervangt door een nieuw setje. Het grote voordeel van deze ‘twee-weeklenzen’ is de hoge zuurstofdoorlatendheid: ideaal als u snel last van droge ogen heeft, vaak in ruimtes met airconditioning verblijft en/of veel achter een beeldscherm werkt. Met lenzenvloeistof maakt u deze lenzen elke dag eenvoudig schoon.

De nieuwste generatie weeklenzen

Wij verkopen weeklenzen van ons eigen merk Eye Wish en het wereldwijd bekende Acuvue Oasis. Dit type contactlens is zeer geschikt voor maandlensdragers die in de loop van de maand last krijgen van vette lenzen. Ook als u gevoelig bent voor droge ogen, zijn weeklenzen een geschikte optie: dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel zijn ze hoog zuurstof doorlatend en daardoor zeer comfortabel. Behalve de normale weeklenzen verkopen wij ook multifocale en torische lenzen.

Weeklenzen kopen

De weeklenzen van Eye Wish Opticiens koopt u altijd als compleet halfjaarpakket. Dit pakket bestaat uit 13 setjes lenzen, lenzenvloeistof en een gratis halfjaarlijkse oogcontrole. En als u een abonnement neemt op EyeWish@Home, worden uw weeklenzen ook nog eens maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Onze weeklenzen kunt u zowel in de winkel als via onze webshop bestellen.

Weeklenzen uitproberen

Wilt u ervaren hoe comfortabel onze weeklenzen zijn? Ga dan naar een Eye Wish Opticien bij u in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak. De contactlensspecialist bespreekt de verschillende materialen van de lenzen, meet uw ogen en biedt u de mogelijkheid om de lenzen te proberen. Tijdens een proefperiode test u de lenzen. Bent u nog niet tevreden, dan mag u binnen de proefperiode ook een ander type lens uit ons assortiment proberen. U betaalt hiervoor een vast bedrag van €35.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa