Gratis verzending & retour
Keuze uit een ruim assortiment lenzen en vloeistoffen
Abonnementsvorm beschikbaar

Weeklenzen zijn zachte lenzen die je maximaal 14 dagen draagt en vervolgens vervangt door een nieuw setje. Lees verder

Weeklenzen

2 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Weeklenzen bestellen

De weeklenzen van Eye Wish Opticiens koop je altijd als compleet halfjaarpakket. Dit pakket bestaat uit 13 setjes lenzen, lenzenvloeistof en een gratis halfjaarlijkse oogcontrole. En als je een abonnement neemt op EyeWish@Home, worden je weeklenzen ook nog eens maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Onze weeklenzen kun je zowel in de winkel als via onze webshop bestellen. Wil je jouw lenzen bestellen, maar vind je de lenzen die je draagt niet terug in de webshop. Bestel ze hier

De voordelen van weeklenzen

Wij verkopen weeklenzen het wereldwijd bekende merk Acuvue Oasys. Dit type contactlens is zeer geschikt voor maandlensdragers die in de loop van de maand last krijgen van vette lenzen. Ook als je gevoelig bent voor droge ogen, zijn weeklenzen een geschikte optie: dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel zijn ze hoog zuurstofdoorlatend en daardoor zeer comfortabel. Behalve de normale weeklenzen verkopen wij ook multifocale en torische lenzen.

Weeklenzen uitproberen

Wil je ervaren hoe comfortabel onze weeklenzen zijn? Ga dan naar een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak. De contactlensspecialist bespreekt de verschillende materialen van de lenzen, meet jouw ogen en bied je de mogelijkheid om de lenzen te proberen. Tijdens een proefperiode test je de lenzen. Ben je nog niet tevreden, dan mag je binnen de proefperiode ook een ander type lens uit ons assortiment proberen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag van 35 euro.

 

Wil je er zeker van zijn dat je altijd op tijd contactlenzen in huis hebt?
Dan biedt de EyeWish@Home-service een uitkomst. We bezorgen iedere maand jouw lenzen gratis bij jou thuis.

Meer informatie

 

 

EyeWish@Home Lenzen maandelijks gratis thuisbezorgd
EyeWish@Home altijd professioneel advies
EyeWish@Home Altijd op tijd je lenzen en vloeistoffen
EyeWish@Home Maandelijkse betaling automatisch geregeld
EyeWish@Home Altijd op tijd je lenzen en vloeistoffen