Blonde vrouw draagt rode trui en weeklenzen

De voordelen van weeklenzen

Wij verkopen weeklenzen het wereldwijd bekende merk Acuvue Oasys. Dit type contactlens is zeer geschikt voor maandlensdragers die in de loop van de maand last krijgen van vette lenzen. Ook als je gevoelig bent voor droge ogen, zijn weeklenzen een geschikte optie: dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel zijn ze hoog zuurstofdoorlatend en daardoor zeer comfortabel. Behalve de normale weeklenzen verkopen wij ook multifocale en torische lenzen.

Weeklenzen bestellen

De weeklenzen van Eye Wish Opticiens koop je altijd als compleet halfjaarpakket. Dit pakket bestaat uit 13 setjes lenzen, lenzenvloeistof en een gratis halfjaarlijkse oogcontrole. En als je een abonnement neemt op [email protected], worden je weeklenzen ook nog eens maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Onze weeklenzen kun je zowel in de winkel als via onze webshop bestellen.

Weeklenzen uitproberen

Wil je ervaren hoe comfortabel onze weeklenzen zijn? Ga dan naar een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak. De contactlensspecialist bespreekt de verschillende materialen van de lenzen, meet jouw ogen en bied je de mogelijkheid om de lenzen te proberen. Tijdens een proefperiode test je de lenzen. Ben je nog niet tevreden, dan mag je binnen de proefperiode ook een ander type lens uit ons assortiment proberen. Je betaalt hiervoor een vast bedrag van 35 euro.