Tips voor activiteiten doen

Lenzen geven je meer bewegingsvrijheid én kijk gemak in vergelijking met een bril. Goede zorg voor je ogen is belangrijk. Daarom volgen hier drie tips van contactlensspecialisten:

De gouden tip voor lensdragers

Als je contactlenzen draagt, hebben je ogen voldoende rust nodig. Zorg daarom dat je minstens één uur voor het slapen je contactlenzen uitdoet. Zo krijgen je ogen niet alleen rust, maar óók nog eens extra zuurstof. Onze lensspecialist Anna legt het je uit in de video. 

Tips voor lensverzorging

Bij het dragen van je lenzen is een goede verzorging belangrijk. Zo voorkom je infecties aan je ogen. In deze video geeft onze contactlensspecialist Anna jouw vier tips om je lenzen te verzorgen.

Alle lenzen tips van jouw opticien op een rijtje!

Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je contactlenzen comfortabel en veilig blijven. Als je nog meer vragen hebt over het dragen van contactlenzen, aarzel dan niet om contact op te nemen met je contactlensspecialist voor advies en begeleiding.

Zoek een opticien in je buurt

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen