Kosten nachtlenzen

Nachtlenzen koop je voor een jaar. Het eerste jaar betaal je ongeveer 500 euro. Dat is inclusief de eerste oogmeting. Wil je na de oogmeting tóch geen nachtlenzen? Dan brengen wij 150 euro in rekening voor de gemaakte kosten van de tests. 

In de jaren erna zijn er steeds minder aanpassingen nodig om je nachtlenzen perfect op jouw ogen af te stemmen waardoor de kosten zakken.

Nachtlenzen bestellen bij Eye Wish

Nachtlenzen zijn geschikt bij sterktes tot -4,50 en een cilinder van maximaal -1,50. Onze contactlensspecialist gebruikt een corneatopograaf om te bepalen of je in aanmerking komt voor nachtlenzen. Dit apparaat meet de bolling van je ogen op 10.000 punten, waarna je nachtlenzen volledig op maat worden gemaakt. 

In eerste instantie draag je de nachtlenzen voor korte periodes. De specialist controleert of ze het juiste effect hebben op je ogen. Indien nodig worden de lenzen geoptimaliseerd, net zo lang tot ze perfect aansluiten. Het aanmeten van nachtlenzen is secuur werk waardoor het alleen mogelijk is om in geselecteerde winkels nachtlenzen te bestellen. Bekijk hieronder in welke winkels je nachtlenzen kunt kopen of maak alvast een afspraak online.

Maak een afspraak

 

Toch liever lenzen die je overdag kunt dragen? Bekijk ons assortiment.

Bij welke winkels kun je nachtlenzen kopen bij Eye Wish?

Bekijk de video

Vind je het vervelend om dagelijks een bril of lenzen te dragen? Ontdek dan de voordelen van nachtlenzen!
Onze opticiens geven je graag meer informatie. Kom snel langs in één van onze winkels!