Beste winkelketen & retailer van het jaar
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

 

Ben jij op zoek naar multifocale lenzen?

Wanneer jij last hebt van bijziendheid als verziendheid, dan raden wij multifocale lenzen aan als kijkoplossing. Met deze lenzen zie je op alle afstanden scherp. Lees meer over multifocale lenzen

Zijn jouw lenzen bijna op? Bestel nu en ontvang tijdelijk 15% korting op alle zachte lenzen! De actie loopt van 2 t/m 29 mei 2022. Bekijk onderaan de actievoorwaarden.

Wil je beter zien? Kom langs in de winkel voor een gratis oogmeting: maak een afspraak. Onze opticiens staan klaar om je te helpen met persoonlijk en deskundig advies.

Multifocale lenzen

13 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Multifocale lenzen bestellen

Met multifocale lenzen zie je zowel dichtbij als veraf scherp. Deze zachte contactlenzen zijn daardoor het perfecte alternatief voor jouw multifocale bril of leesbril. Eye Wish heeft diverse opties voor deze multifocale kijkoplossing, zoals: dag-, week- en maandlenzen. 

Heb je nooit eerder lenzen gedragen of is je laatste oogmeting alweer even geleden?

Maak een afspraak

Dan raden wij aan om eerst langs te komen voor een oogmeting

Wennen aan multifocale lenzen

Multifocale lenzen zijn maatwerk: ze moeten volledig op jouw ogen afgestemd worden. Het aanmeten van lenzen verloopt daarom vaak in stappen. Allereerst zullen onze contactlensspecialist jouw ogen uitgebreid meten. Vervolgens kun je thuis met een probeersetje ervaren of de lenzen iets voor je zijn. En tijdelijk kun je vijf paar multifocale daglenzen gratis proberen. 

Tijdens deze proefperiode controleren wij jouw ogen nog een keer. Om het beste te wennen aan multifocale lenzen, bouw je langzaam de draagperiode op. In de proefperiode mag je ook - als jouw eerste keuze toch niet helemaal bevalt – een ander merk lenzen uitproberen. Wanneer de contactlensspecialist constateert dat jouw maximale zicht is bereikt, zijn de metingen klaar en jouw perfecte lenzen ook.

Toch liever meer weten over de multifocale bril? Lees dan hier verder. Als je persoonlijk advies wilt over welke multifocaal optie bij jouw levensstijl past, kun je een afspraak maken bij een winkel in de buurt.

Je multifocale lenzen altijd op tijd in huis met ons lenzenabonnement

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst!

Lenzenabonnement

Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben.