org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/mf-zonder-mf.png

Multifocale lenzen uitproberen?

Multifocale lenzen

Met multifocale lenzen ziet u zowel dichtbij als veraf scherp. Deze zachte contactlenzen zijn daardoor het perfecte alternatief voor uw multifocale bril of leesbril. Bij ons bestelt u multifocale daglenzen, multifocale weeklenzen of multifocale maandlenzen.

Wat zijn multifocale lenzen?

Multifocale lenzen zijn lenzen met dezelfde werking als een multifocale bril. Bij onze multifocale lenzen zit het leesgedeelte (dus voor dichtbij) in het midden van de lens. Vanuit het centrum vloeit de lens langzaam over naar het gedeelte om in de verte scherp te kunnen zien. Hierdoor schakelt u gemakkelijk tussen de verschillende afstanden.

In het assortiment van Eye Wish Opticiens vindt u zowel multifocale lenzen van ons eigen merk Eye Wish als van de wereldwijd gerenommeerde merken Airoptix, Clarity 1 Day en Proclear.

Voordelen multifocale lenzen

Alle multifocale lenzen zijn zuurstofdoorlatend en houden vocht goed vast, omdat ze gemaakt zijn van siliconen-hydrogel materiaal. Dit maakt ze zeer comfortabel en voorkomt droge ogen. Onze lenzen zijn ook beschikbaar in een torische variant.

Multifocale lenzen proberen?

Multifocale lenzen proberen? Onze contactlensspecialist meet uw ogen uitgebreid op en geeft u een probeersetje mee van de lenzen die voor u het meest geschikt zijn. Tijdens deze proefperiode controleren wij uw ogen een aantal keer. Ook mag u - als uw eerste keuze toch niet helemaal bevalt – een ander merk lenzen uitproberen. In het assortiment van Eye Wish Opticiens vindt u zowel multifocale lenzen van ons eigen merk Eye Wish als van de wereldwijd gerenommeerde merken Airoptix, Clarity 1 Day en Proclear.

Maak een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan, een gratis uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen uw zicht, maar ook de gezondheid van uw ogen meten. Onze opticiens adviseren u graag.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa