Maandlenzen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die je 30 dagen draagt. Vervolgens gooi je ze weg en gebruik je een nieuw setje. Eye Wish verkoopt altijd de nieuwste maandlenzen, zowel van ons eigen merk Eyexpert als van internationaal gerenommeerde merken als Biofinity en Airoptix. Naast gewone maandlenzen hebben wij ook multifocale en torische lenzen (lenzen met een cilinder).

Maandlenzen online bestellen bij Eye Wish

Maandlenzen zijn zowel in onze winkels als in onze webshop verkrijgbaar. Je bestelt altijd een halfjaarpakket, dus 6 setjes per oog. Bij de aanschaf van maandlenzen bij Eye Wish, krijg je de halfjaarlijkse oogmeting gratis! Ook handig: een lenzenabonnement. De EyeWish@Home-service zorgt ervoor dat je nooit meer zonder lenzen komt te zitten; je nieuwe lenzen worden bovendien gratis thuisbezorgd.

De kosten van maandlenzen

Voordat je maandlenzen koopt, ga je langs bij een contactlensspecialist voor een professionele oogmeting. Dit kost eenmalig 35 euro en je krijgt er een gratis setjes proeflenzen bij. Zo kun je thuis rustig de tijd nemen om erachter te komen of maandlenzen iets voor jou zijn.

Bij de aanschaf van maandlenzen kies je uit diverse comfortklasses. De kosten van maandlenzen hangen af van welke klasse je kiest.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa