Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Maandlenzen

22 Resultaten
Relevant

Maandlenzen of daglenzen?

Twijfel je tussen maandlenzen en daglenzen? We zetten de belangrijkste voordelen naast elkaar:

Maandlenzen

Daglenzen

Goedkoper dan week- of daglenzen

Dagelijks schone lenzen

Slechts 12 keer per jaar vervangen

Geen onderhoud

Ideaal voor mensen die vaak lenzen dragen

Hygienisch 

Verkrijgbaar multifocaal en torisch

Ideaal voor mensen met allergieën 

 

Verkrijgbaar multifocaal en torisch

Wist je dat je bij Eye Wish ook weeklenzen kunt bestellen?

Maandlenzen bestellen bij Eye Wish

Je kunt jouw maandlenzen in onze winkels kopen. Je kunt zelf kiezen hoeveel doosjes je wilt bestellen. Bij de aanschaf van maandlenzen bij Eye Wish, krijg je de halfjaarlijkse oogmeting gratis! Ook handig: een lenzenabonnement. De EyeWish@Home-service zorgt ervoor dat je nooit meer zonder lenzen of lenzenvloeistof komt te zitten en je nieuwe maandlenzen worden bovendien gratis thuisbezorgd. Heb je hulp nodig bij het kiezen van je maandlenzen? Maak dan een afspraak, we helpen je graag in de winkel.

Maak een afspraak

Jouw maandlenzen altijd op tijd in huis met ons lenzenabonnement

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Lenzenabonnement

Wat kosten maandlenzen?

De prijs van maandlenzen hangt af van het merk, het materiaal en het type lens. Bij Eye Wish vind je al maandlenzen vanaf € 34 per doosje. Je bestelt bij ons altijd twee doosjes (voor je rechter- en linkeroog). In één doosje zitten zes lenzen. Genoeg voor een halfjaar. In totaal kosten je maandlenzen dan € 68 per halfjaar.

Kan ik maandlenzen langer dan een maand dragen?

Maandlenzen draag je dertig dagen en vervangt ze daarna voor een nieuw setje. Wij raden af om ze langer dan de geadviseerde tijd te dragen. Wil je je maandlenzen toch langer dragen? Bespreek dit dat met je opticien. Hij of zij kijkt samen met jou naar een oplossing. 

Wat is de levertijd van maandlenzen?

Voor de meeste lenzen geldt: op werkdagen voor 22.00 uur besteld, is morgen verzonden. Als je de lenzen in het weekend besteld, wordt jouw bestelling op dinsdag geleverd. Bekijk hier meer veelgestelde vragen over lenzen. Wil je nog even verder oriënteren? Bekijk dan ook onze nachtlenzen, harde lenzen en digital lenzen.