Bij Eye Wish vind je de beste lenzenvloeistof voor zachte lenzen, harde lenzen en voor gevoelige of droge ogen. Voor 22:00 besteld = vandaag verzonden. Meer weten over lenzenvloeistof? Lees verder.

Lenzenvloeistof

4 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Lenzenvloeistof online bestellen bij Eye Wish 

Als lenzendrager is het gebruiken van lenzenvloeistof een must. Lenzenvloeistof heeft een reinigende werking en doodt ongewenste bacteriën. Bovendien kun je veilig je harde, zachte, week- of maandlenzen bewaren als je deze opbergt in een doosje met lenzenvloeistof. De lenzenvloeistof die je bij ons online kunt bestellen is alleen voor zachte lenzen. Kom langs in één van onze winkels als je harde lenzen draagt. 

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Voor elke conditie van de ogen is er andere lenzenvloeistof. Heb je snel last van droge of gevoelige ogen? Kies dan voor de Eyexpert All-in one Multisense of Eyexpert All-in one Supermoist lenzenvloeistof. Deze vloeistoffen beschermen je ogen tegen uitdroging en zorgt voor een betere vochtregulatie. Heb je snel last van aanslag op je lenzen en behoefte aan net dat beetje extra reiniging? Dan is de Eyexpert MulticarePlus lenzenvloeistof de beste keuze. De dubbele antibacteriële werking zorgt ervoor dat de lenzen compleet aanslagvrij zijn van vetten, proteïnen en stof. 

Let op: gebruik dus nooit lenzenvloeistof voor harde lenzen als je zachte lenzen hebt, dit kan irritatie opleveren en in het ergste geval de lens beschadigen.