Lenzenvloeistof

1 Resultaten
Relevant
24%
Je hebt 1 van 1 producten bekeken

Wat is lenzenvloeistof?

Lenzenvloeistof is, zoals de naam al zegt, een vloeistof om je contactlenzen mee schoon te maken. Je gebruikt dit dagelijks wanneer je weeklenzen of maandlenzen gebruikt. Voor daglenzen heb je het in principe niet nodig. Toch is het handig om altijd in huis te hebben, bijvoorbeeld als er een vuiltje op je lens zit. Lenzenvloeistof reinigt en bevochtigt je lenzen, zodat eiwitaanslag, vuiltjes en bacteriën verdwijnen.  

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

Er zijn veel soorten lenzenvloeistoffen voor zachte lenzen. Wij raden sterk aan om voor een lenzenvloeistof te kiezen die van goede kwaliteit is. Het gaat tenslotte om de gezondheid van jouw ogen en de houdbaarheid van je lenzen. Daarom vind je exclusief bij Eye Wish lenzenvloeistof van het merk Eyexpert. De unieke formules van Eyexpert lenzenvloeistof zijn speciaal ontwikkeld voor het bevochtigen en reinigen van je contactlenzen. Voor elke conditie van de ogen is er andere lenzenvloeistof. Heb je snel last van droge of gevoelige ogen? Kies dan voor de Eyexpert All-in one Multisense of Eyexpert All-in one Supermoist lenzenvloeistof. Deze vloeistoffen beschermen je ogen tegen uitdroging en zorgen voor een betere vochtregulatie. Heb je snel last van aanslag op je lenzen? De Eyexpert MulticarePlus lenzenvloeistof is dan de beste keuze. De dubbele antibacteriële werking maakt de lenzen compleet aanslagvrij van vetten, proteïnen en stof. De lenzenvloeistoffen van Eyexpert bestel je eenvoudig online bij Eye Wish.

Let op: gebruik nooit lenzenvloeistof voor harde lenzen als je zachte lenzen hebt, dit kan irritatie opleveren en in het ergste geval de lens beschadigen.

Lenzenvloeistof voor harde lenzen

Wanneer je op zoek bent naar lenzenvloeistof voor harde lenzen, raden wij aan om langs te komen in een winkel bij jou in de buurt. Deze lenzen zijn namelijk op maat gemaakt en vereisen dan ook de juiste zorg. Onze specialisten kunnen je helpen met het kiezen van lenzenvloeistof voor je harde lenzen. Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak

Lenzenvloeistof kopen

Je lenzenvloeistof kopen? Dat doe je snel en eenvoudig online. Bestel je de lenzenvloeistof voor 22:00? Dan wordt het de volgende dag, indien op voorraad, gratis bij je thuisbezorgd. De lenzenvloeistof die je bij ons online kunt bestellen is alleen voor zachte lenzen. 

Wat kost lenzenvloeistof?

De prijs van jouw lenzenvloeistof hangt af van welke je koopt. Bij Eye Wish vind je al lenzenvloeistof voor € 10,95. 

Lenzenvloeistof vergeten?

Als je onverwachts weg bent van huis, kan het voorkomen dat je geen lenzenvloeistof bij je hebt. Helaas is er geen alternatief voor lenzenvloeistof. Je kunt altijd een benzinestation proberen of rondvragen of er iemand is die lenzenvloeistof bij zich heeft. Bewaar je lenzen nooit in water. De lenzen worden door water niet goed gereinigd, waardoor de kans op een oogontsteking groot is. Tip: zorg er altijd voor dat je een klein flesje lenzenvloeistof bij je hebt als je gaat reizen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken dat je het vergeet! Ook handig aan de kleine formaat: deze lenzenvloeistof kan in je handbagage wanneer je met het vliegtuig weggaat.