org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Harde lenzen uitproberen?


Harde lenzen

Wilt u lenzen die helemaal op maat zijn gemaakt en u daardoor het scherpste zicht geven? En lenzen die ook nog eens zeer voordelig en duurzaam zijn? Kies dan voor onze zuurstofdoorlatende harde lenzen. Deze nieuwste generatie harde lenzen is comfortabel, corrigeert alle sterktes en oogafwijkingen en gaat lang mee.

Wat zijn harde lenzen

Harde lenzen noemen we tegenwoordig meestal ‘vormvaste lenzen’. Ten opzichte van zachte contactlenzen zijn harde lenzen wel letterlijk harder, maar ten opzichte van 10 tot 15 jaar geleden zijn harde lenzen van een veel zachter kunststof gemaakt. Hierdoor is het draagcomfort sterk verbetert en laten harde contactlenzen tegenwoordig ook zuurstof door.

Voordelen harde lenzen

Harde lenzen zijn duurzaam en goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld dag- of weeklenzen. Afhankelijk van het materiaal en de manier waarop u ze gebruikt, gaan onze vormvaste harde lenzen één tot enkele jaren mee. Omdat Eyewish Opticiens harde lenzen volledig op maat maakt, geven harde lenzen u een scherper zicht dan de meeste andere lenzen.

Omdat u harde lenzen een jaar of langer draagt, is het belangrijk dat u ze dagelijks goed reinigt en onderhoudt. Een voordeel van harde lenzen is dat u door het harde materiaal sneller vuiltjes opmerkt.

Harde lenzen uitproberen?

Onze contactlensspecialisten helpen u graag met het kiezen en aanmeten van de juiste lenzen. Aan de hand van een uitgebreide oogmeting wordt gekeken welke lenzen u het beste zicht geven en welke lenzen het beste passen bij uw leefstijl. Voor deze eenmalige contactlensaanmeting betaalt u €35. Wanneer u voor harde lenzen kiest, dan worden deze speciaal voor u op maat gemaakt.

Omdat u harde lenzen een jaar of langer draagt, raden wij u aan om uw ogen en contactlenzen regelmatig te laten controleren bij één van de ervaren contactlensspecialisten van Eye Wish Opticiens.

Kom langs bij een Eye Wish Opticien bij u in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa