Beste optiekketen van Nederland
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Op zoek naar Dailies lenzen? Bekijk hier ons aanbod aan Dailies daglenzen. Ook beschikbaar in abonnementsvorm!

Dailies lenzen

2 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie

 

 

Dailies lenzen kopen? Bestel online bij Eye Wish 

Ben je op zoek naar de daglenzen van Dailies? Dan ben je bij Eye Wish aan het juiste adres. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale Dailies daglenzen in het assortiment voor mensen die snel last hebben van droge ogen: Dailies Aqua Comfort Plus. Deze daglens bevochtigt het oog bij elke knipperslag. Door de extra dunne rand, bieden ze een ultiem draagcomfort. Nooit meer droge ogen dus!

Koop je Dailies lenzen los of sluit een abonnement af

Heb je een keuze kunnen maken? Koop je contactlenzen in een Eye Wish winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Ook kun je kiezen voor een lenzenabonnement waarmee je de lenzen en vloeistof gratis laat thuisbezorgen. Dit is onze @Home service. Je krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Daarnaast heb je bij Eye Wish ook altijd recht op scheur- en breukgarantie

Wil je nog even verder oriënteren? Bekijk dan ook onze: maandlenzen, weeklenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen, harde lenzen en digital lenzen!