Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maximaal 18 uur achter elkaar draagt. Omdat je dagelijks een nieuw setje lenzen gebruikt, zijn ze super hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft ze immers niet schoon te maken! Als je gevoelige of droge ogen hebt, zijn daglenzen ideaal.

Daglenzen online bestellen bij Eye Wish

Jouw favoriete daglenzen bestel je eenvoudig online bij Eye Wish. Draag je nog geen daglenzen? Wacht dan even met bestellen en maak een afspraak met een contactlensspecialist. Hij bekijkt of je ogen geschikt zijn.

De lenzen zijn verkrijgbaar in sterktes tussen -12,00 en +8,00. Vervolgens kun je je nieuwe lenzen een week uitproberen. Tevreden? Kies dan voor ons handige lenzenabonnement of bestel de daglenzen per doosje (voor 30 dagen).

De kosten van daglenzen

De kosten van daglenzen hangen af van welk merk je kiest. Bij Eye Wish kies je uit het eigen merk Eyexpert en het wereldbekende Acuvue. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de oogafwijking die je hebt. Als je torische daglenzen nodig hebt of lenzen met extra hoge zuurstofdoorlatendheid, dan kosten ze iets meer dan andere lenzen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa