Beste winkelketen & retailer van het jaar
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Daglenzen zijn de meest hygiënische keuze en hebben het minste onderhoud nodig. Vind je jouw lenzen niet terug in de webshop? Vraag ze aan via het bestelformulier. Meer weten? Lees hier meer informatie over daglenzen

Ga direct naar: Acuvue | Eyexpert | Dailies

Daglenzen

21 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Daglenzen bestellen bij Eye Wish

Wil je graag je daglenzen bestellen? Doe dit eenvoudig online! Draag je nog geen daglenzen? Wacht dan even met bestellen en maak eerst een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. Hij of zij bekijkt door middel van een oogmeting of je ogen geschikt en in goede conditie zijn en wat je sterkte is. Daglenzen kun je bij ons bestellen in sterktes tussen -12,00 en +8,00.

Maak een afspraak

Heb je een oogmeting gedaan? Dan krijg je een gratis proefset lenzen mee. Deze kun je een week lang uitproberen. Tevreden? Dan kun je jouw daglenzen bestellen via de webshop. Dit kan per doosje (voor dertig dagen) of in de vorm van een abonnement. Kun je jouw daglenzen niet terugvinden in de webshop? Bestel ze dan na via het bestelformulier. Je kunt ook je daglenzen kopen bij jouw Eye Wish Opticien. 

Wat kosten daglenzen?

Of je jouw contactlenzen nu online bestelt of bij ons in de winkel koopt, de prijs is altijd hetzelfde. Ook als er aanbiedingen gelden. De prijs van daglenzen hangt af van het merk, het materiaal en het type lens. Bij Eye Wish gaan wij voor kwaliteit. Neem bijvoorbeeld onze Eyexpert Calm daglenzen. Deze zijn per dertig verpakt en kosten per doosje € 17,50. Bij Eye Wish bestel je altijd twee doosjes: één voor je linkeroog en één voor je rechteroog. Je betaalt dus in totaal € 35 per maand voor deze daglenzen.

Jouw lenzen altijd op tijd in huis met het Eye Wish lenzenabonnement

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. Meer weten? Lees meer:

Het lenzenabonnement