org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Gratis daglenzen proberen?

Daglenzen

Maximaal comfort, maximaal gemak, geen onderhoud … er zijn veel redenen om voor daglenzen te kiezen.

Gratis daglenzen proberen?

Wat zijn daglenzen?

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die u maximaal 18 uur achter elkaar draagt. De volgende dag - of de volgende keer dat u weer een dag lenzen wilt dragen - neemt u een nieuw setje.

Voordelen daglenzen

Hoe langer u een set contactlenzen draagt, hoe meer bacteriën er op de lenzen komen en hoe groter de kans is op kleine beschadigingen. Omdat u daglenzen maar één dag draagt, heeft u minder kans op ooginfecties dan met maandlenzen. Het gemak van daglenzen is erg groot omdat u de lenzen aan het einde van de dag weggooit en dus niet hoeft te reinigen. Als u snel last heeft van geïrriteerde ogen of allergisch bent voor lenzenvloeistof, zijn daglenzen in de meeste gevallen een betere keuze dan maand- of weeklenzen.

Daglenzen proberen

Bent u benieuwd naar het comfort en gemak van daglenzen? Maak dan eenvoudig online een afspraak met onze contactlensspecialist. Hij bespreekt de verschillende materialen van de lenzen, meet eventueel uw ogen en biedt u de mogelijkheid om daglenzen te proberen. Tijdens een proefperiode test u de lenzen. Bent u nog niet tevreden, dan mag u binnen de proefperiode ook een ander type lens uit ons assortiment proberen. Profiteer van onze tijdelijke aanbieding en probeer gratis onze daglenzen zonder aanmeetkosten.*

Daglenzen online bestellen

Bij Eye Wish bestelt u uw daglenzen eenvoudig online. U bestelt deze lenzen per doosje van 30 stuks (of een veelvoud van 30) per oog. Daglenzen zijn verkrijgbaar in sterktes tussen -12,00 en + 8,00. U kunt kiezen voor een eenmalige bestelling of voor een Eyewish@home abonnement waarbij u automatisch uw lenzen kosteloos thuis ontvangt. Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van vier doosjes daglenzen, 1 doosje gratis!* Bekijk de voorwaarden.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa