Beste winkelketen & retailer van het jaar
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

De lenzen van het merk clearcolor accentueren jouw oogkleur en laten je ogen nóg meer spreken. Deze clearcolor lenzen zijn van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in zowel dag- als maandlenzen. Bekijk de collectie van clearcolor of lees meer over dit merk. 

Air Optix

0 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen resultaten voor "" - controleer de spelling of probeer het opnieuw

De voordelen van clearcolor lenzen

De clearcolor-lenzen van clearlab zijn gemaakt van het klassieke materiaal ‘polymacon’. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en goede kwaliteit. De lenzen zijn opgebouwd volgens de ‘sandwich-technologie’. Door deze technologie komt de ‘circle-line’ niet direct in contact met het oog. Dit is beter voor de gezondheid van je oog en zorgt daarnaast voor een hoger comfortgehalte. Een ander voordeel van de clearcolor collectie is dat er voor iedere oogkleur een perfecte lens te koop is. Zowel de daglenzen als maandlenzen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

De clearcolor varianten

Altijd je lenzen op tijd in huis met EyeWish@Home

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben.

Lees meer over deze service:

Het lenzenabonnement