org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/mf-zonder-mf.png

De beste lenzen voor u

Eye Wish Opticiens heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk Eye Wish als wereldwijd bekend merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt.

Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen? Maak dan een afspraak voor de gratis Eye Wish Totaalscan, een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen uw zicht, maar ook de gezondheid van uw ogen meten. Of loop dan eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.

Oogmeting contactlenzen

De contactlensmetingen en -controles worden uitgevoerd door een contactlensspecialist of een optometrist. Deze oogmeting is uitgebreider dan voor een bril, en een extra diploma is vereist. Een contactlensmeting duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. U betaalt hiervoor een vast bedrag van €35, met uitzondering van nachtlenzen. U heeft vervolgens de mogelijkheid om de lenzen direct uit te proberen en u krijgt een gratis proefsetje mee. We adviseren om uw contactlenzen elk half jaar te laten controleren. De controles zijn gratis. Maak nu een afspraak voor een contactlensmeting of –controle.

Het juiste moment om uw ogen te laten meten

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld uw gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit uw oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak zodat er genoeg tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met Eye Wish Opticiens wanneer u zich fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer u nog niet heeft gewerkt.
  • Informeer uw opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op uw ogen.
  • Neem uw huidige bril of contactlenzen mee en vertel uw opticien wat goed en niet goed is aan uw bril of lenzen.
  • Draagt u contactlenzen? Doe uw contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. U kunt wel een bril dragen voor het onderzoek.
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/meet-moment-1.png

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/cl-adblvu-@home-v2.png

Lenzen thuisbezorgd met Eye Wish@home

EyeWish@Home is onze service waarmee alles geregeld wordt wat met uw contactlenzen te maken heeft. Wij bezorgen uw contactlenzen én vloeistof gratis thuis. Eye Wish Opticiens vindt dat daar deskundig advies en een optimale service bij hoort. U krijgt dan ook elk half jaar een gratis professionele oogcontrole en u kunt altijd terecht bij onze professionele klantenservice. Lees meer.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa