org-nl_eyewish:/Content Items/2019/02/201902-bestelenzen-header-dsk.png

De beste lenzen voor jou

Eye Wish Opticiens heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk Eyexpert als wereldwijd bekende merken zoals Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Van multifocale lenzen tot enkelvoudige, zachte lenzen. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn heel zuurstofdoorlatend. Hierdoor zijn onze lenzen ook geschikt wanneer je last hebt van droge ogen.

Laat onze contactlensspecialisten je adviseren over welke lenzen het beste bij jou passen.

Welke lenzen zijn het beste voor jou? Dat weet je na onze oogmeting

Elk oog is anders. Daarom bepaalt een oogmeting welke lenzen het beste bij jou passen. De contactlensmetingen en -controles worden uitgevoerd door een contactlensspecialist of een optometrist. Deze oogmeting is uitgebreider dan voor een bril, en een extra diploma is vereist.

Een contactlensmeting duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. Je betaalt hiervoor een vast bedrag van35 euro, met uitzondering van de oogmeting voor nachtlenzen. Vervolgens krijg je een gratis proefsetje contactlenzen mee voor thuis. We adviseren om je contactlenzen elk half jaar te laten controleren. De controles zijn gratis. Maak nu een afspraak voor een contactlensmeting of –controle.

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld je gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit je oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak zodat er genoeg tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met Eye Wish Opticiens wanneer je je fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer je nog niet hebt gewerkt.
  • Informeer de opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op je ogen.
  • Neem je huidige bril mee en vertel de opticien wat goed en niet goed is aan je bril.
  • Draag je contactlenzen? Doe je contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. Je kunt wel een bril dragen voor het onderzoek.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/cl-adblvu-@home-v2.png

Lenzen thuisbezorgd met Eye Wish@home

Geniet van het gemak van een lenzenabonnement met onze EyeWish@Home-service. Wij bezorgen je contactlenzen én vloeistof gratis thuis. Daarnaast krijg je elk half jaar een gratis professionele oogcontrole en kun je altijd terecht bij onze contactlensspecialisten. Lees meer over ons lenzenabonnement.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa