Beste optiekketen van Nederland
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Op zoek naar Acuvue Oasys lenzen? Bekijk hier ons aanbod aan Acuvue Oasys weeklenzen en daglenzen. Ook beschikbaar in abonnementsvorm!

Bekijk ook onze andere merken: Eyexpert | Dailies | AirOptix

Acuvue Oasys

8 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie

 

 

Acuvue Oasys online bestellen bij Eye Wish 

Ben je op zoek naar de daglenzen of weeklenzen van Acuvue Oasys? Dan ben je bij Eye Wish aan het juiste adres. De weeklenzen van Acuvue Oasys staan bekend om hun comfort. Dit komt doordat ze zeer zuurstofdoorlatend zijn, wat deze lenzen uitermate geschikt maakt voor mensen met droge ogen. Ben je vaak in ruimtes met airconditioning, zoals in het vliegtuig, kantoor of sportschool? Dan zijn de Acuvue Oasys lenzen precies wat je zoekt. Daarnaast zijn ze perfect als je veel achter een beeldscherm werkt. Dankzij de silicone hydrogel blijven je ogen namelijk soepel en fris. Dit komt omdat de HydraLux-technologie het traanvocht vasthoudt. Zeg maar gedag tegen vermoeide ogen! 

Koop je Acuvue Oasys lenzen los of sluit een abonnement af

Koop je contactlenzen in een Eye Wish winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Of neem een lenzenabonnement en laat de lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen met de @Home service. Je krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Daarnaast heb je bij Eye Wish ook altijd recht op scheur- en breukgarantie. 

Wil je nog even verder oriënteren? Bekijk dan ook onze: maandlenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen, harde lenzen en digital lenzen!