Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Op zoek naar Acuvue lenzen? Bekijk hier ons aanbod aan Acuvue dag-, week- en maandlenzen. Vind je jouw lenzen niet terug in de webshop? Vraag ze aan via het bestelformulier.

Acuvue

6 Resultaten
Relevant

Filter

Altijd je lenzen op tijd in huis met EyeWish@Home

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben.

Lees meer over deze service:

Het lenzenabonnement

 

Acuvue online bestellen bij Eye Wish 

Ben je op zoek naar de dag-, week- of maandlenzen van Acuvue? Dan ben je bij Eye Wish aan het juiste adres. De lenzen van Acuvue staan bekend om hun comfort. Dit komt doordat ze zeer zuurstofdoorlatend zijn, wat ze uitermate geschikt maakt voor mensen met droge ogen. Ben je vaak in ruimtes met airconditioning, zoals in het vliegtuig, kantoor of sportschool? Dan zijn de Acuvue lenzen precies wat je zoekt. Daarnaast zijn ze perfect als je veel achter een beeldscherm werkt. De lenzen zijn gemaakt met de HydraLux-technologie en het materiaal is van Silicone Hydrogel. Dit zorg ervoor dat de lenzen het traanvocht vasthouden en je ogen soepel en fris blijven. Zeg maar gedag tegen vermoeide ogen! 

Koop je Acuvue lenzen los of sluit een abonnement af

Koop je contactlenzen in een Eye Wish winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Of neem een lenzenabonnement en laat de lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen met de EyeWish@Home-service. Je krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Daarnaast heb je bij Eye Wish ook altijd recht op scheur- en breukgarantie.