Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Lenzenabonnement

17 Resultaten
Relevant

Lenzenabonnement: zo zit je nooit meer zonder

Iedere lensdrager maakt het wel een keer mee: je moet nieuwe dag-, week- of maandlenzen indoen, maar je hebt ze niet meer op voorraad. Dit kan vervelend zijn. Zeker als je liever geen bril draagt. In dat geval hebben wij de oplossing: de EyeWish@Home-service. Met dit lenzenabonnement heb je altijd je contactlenzen én je vloeistof op tijd in huis. Je grijpt dus nooit meer mis. Een groot voordeel van het lenzenabonnement is dat je ieder halfjaar een gratis contactlenscontrole door één van onze specialisten krijgt. De specialist checkt of de lenzen die je draagt nog steeds de juiste zijn voor jouw ogen. Daarnaast controleert hij of zij ook de algemene conditie en de sterkte van je ogen. 

Hoe werkt het lenzenabonnement?

Je kunt jouw lenzenabonnement online aanvragen. Tijdens het bestellen van de door jou gekozen lens, kun je de optie ‘abonnement’ selecteren. Vervolgens vragen we je om wat gegevens in te vullen. De rest doen wij. Je krijgt de door jouw gekozen lenzen elke maand gratis thuisbezorgd. De vloeistof ontvang je eens per twee maanden, samen met een lenzendoosje. Wil je jouw lenzenabonnement liever aanvragen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Onze specialisten helpen je graag. 

Wanneer je een lenzenabonnement gaat aanvragen is het belangrijk dat je recent een oogmeting hebt gedaan. Is dit niet het geval? Dan raden wij aan om eerst een afspraak te maken. Onze contactlensspecialist voert dan een Eye Wish Totaalscan uit. Dit is een uitgebreide meting waarbij we de conditie, de sterkte en jouw wensen bespreken.

Maak een afspraak

Hoeveel kost een lenzenabonnement?

Een groot voordeel van een lenzenabonnement is dat je voordeliger uit bent dan wanneer je jouw lenzen steeds los koopt. Hoeveel deze service kost, hangt af van welk merk en soort je kiest. Bekijk hieronder een voorbeeld van wat het voordeel kan zijn wanneer je een abonnement op dag- of maandlenzen hebt. 

Actuele Status Lenzenabonnement