Beste optiekketen van Nederland
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Lenzenabonnement Eye Wish@home

34 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Lenzen online bestellen bij Eye Wish 

Welke contactlenzen je ook nodig hebt, bij Eye Wish slaag je gegarandeerd voor lenzen die aan jouw wensen voldoen. Bij ons kies je uit een ruim assortiment daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Van multifocale contactlenzen tot harde lenzen die volledig zijn afgestemd op jouw kijkgedrag!

Kies de lenzen die het best bij jou passen

Kies contactlenzen die volledig aansluiten op jouw wensen, behoeften en oogafwijking. Zo zijn daglenzen een goede keuze als je van hygiëne en gemak houdt. Of ga voor maandlenzen, een populaire keuze onder lenzendragers en relatief goedkoop. Wil je overdag geen bril of lenzen dragen? Ga dan voor nachtlenzen die je ogen corrigeren terwijl je slaapt. Met multifocale lenzen zie je zowel dichtbij als veraf scherp. Al onze harde lenzen zijn op maat gemaakt, voordelig én duurzaam.

Weet  je niet zeker welke contactlenzen het best bij je passen? Kom dan langs in een van onze Eye Wish winkels. Hier worden je ogen zorgvuldig gemeten door onze professionele opticiens.

Koop je lenzen online en laat ze thuisbezorgen

 Koop je contactlenzen in een Eye Wish winkel bij jou in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Als je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvang je de meeste lenzen de volgende dag in huis! Of laat de lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen met de @Home service. Je krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice. 

Zijn contactlenzen online goedkoper dan in de winkel?

Of je jouw contactlenzen nu online of bij ons in de winkel bestelt, de prijs is altijd hetzelfde. Ook als er kortingen gelden. Bepaalde contactlenzen kun je alleen niet online bestellen. Kom naar een Eye Wish filiaal  bij jou in de buurt voor multifocale lenzen, harde lenzen en nachtlenzen.

Waarom zijn sommige contactlenzen duurder dan andere?

De prijs van lenzen hangt af van het materiaal, de zuurstofdoorlaatbaarheid en hoe lang je ze kunt dragen. Onze contactlensspecialisten vertellen je er graag meer over.

Bekijk hier meer veelgestelde vragen over lenzen