Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

Contactlenzen

46 Resultaten
Relevant

Lenzen bestellen bij Eye Wish

Je kunt jouw lenzen bestellen als je weet wat jouw sterkte is en welke lenzen je wil. Heb je nog niet eerder contactlenzen gedragen? Dan adviseren wij om eerst een afspraak te maken bij een Eye Wish Opticien. Tijdens een oogmeting kijkt onze contactlensspecialist naar de conditie van je ogen en meet hij of zij je sterkte. Daarna kun je jouw lenzen bestellen via de webshop of je kunt je lenzen kopen in de winkel. Wanneer je jouw lenzen online bestelt, is het verstandig om het recept bij de hand te houden.

Maak een afspraak

Wat kosten lenzen?

De prijs van lenzen hangt af van het materiaal, de zuurstofdoorlaatbaarheid en hoe lang je ze kunt dragen. Daglenzen koop je al vanaf € 9,90 per week en maandlenzen vanaf € 34 per maand. Over het algemeen zijn daglenzen iets duurder dan maandlenzen, maar wanneer je afwisselt met een bril juist niet. Bekijk daarom altijd welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. 

Jouw contactlenzen altijd op tijd in huis met ons lenzenabonnement

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben.

Lenzenabonnement