Contactlenzen

Filter ( 12 ) 
Nieuw binnen    

12 producten in uw selectie

Sorteer op:

Laatst bekeken producten

Ray-Ban 5283 2012 51/21 Ray-Ban
€ 169,00
Boss 0840 EW1 54/15 Boss
€ 239,00
In Style EF36WC BX 52/17 In Style
€ 109,00

Contactlenzen online bestellen bij Eye Wish Opticiens

Welke contactlenzen u ook nodig heeft, bij Eye Wish Opticiens slaagt u gegarandeerd voor lenzen die aan uw wensen voldoen. Bij ons kiest u uit een ruim assortiment daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Van multifocale contactlenzen tot harde lenzen die volledig zijn afgestemd op uw kijkgedrag!

Kies de beste lenzen die bij u passen

Kies contactlenzen die volledig aansluiten op uw wensen, behoeften en oogafwijking. Zo zijn daglenzen een goede keuze als u van hygiëne en gemak houdt. Of ga voor de populaire maandlenzen, die relatief goedkoop zijn. Wilt u overdag geen bril of lenzen dragen? Ga dan voor nachtlenzen die uw ogen corrigeren terwijl u slaapt. Met multifocale lenzen ziet u zowel dichtbij als veraf scherp en onze harde lenzen zijn op maat gemaakt, voordelig én duurzaam.

Weet u niet zeker welke contactlenzen het beste bij u passen? Kom dan langs in een van onze Eye Wish winkels. Daar worden uw ogen zorgvuldig gemeten door onze professionele opticiens.

Koop uw lenzen online en laat ze thuisbezorgen

De lenzen van Eye Wish Opticiens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals silicone-hydrogel. Ze voelen comfortabel aan en zijn zeer geschikt voor langdurig gebruik dankzij de hoge zuurstofdoorlatendheid van het materiaal.

Koop uw contactlenzen in een Eye Wish Opticiens winkel bij u in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Als u vandaag uw bestelling plaatst, dan ontvangt u uw lenzen binnen vijf werkdagen in huis! Of laat uw lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen met de @Home service. U krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa