Beste winkelketen & retailer van het jaar
Gratis verzending & retour
Abonnementsvorm beschikbaar

 

Nu 15% korting op alle zachte lenzen!

Zijn jouw lenzen bijna op? Bestel ze nu tijdelijk met 15% korting op alle zachte lenzen! De actie loopt van 2 t/m 29 mei 2022. Lees hier de actievoorwaarden. 

Wil je beter zien? Onze opticiens staan klaar om je te helpen met persoonlijk en deskundig advies. Kom langs in de winkel voor een gratis oogmeting: maak een afspraak

Benieuwd naar ons aanbod:

Daglenzen | Weeklenzen | Maandlenzen | Multifocale lenzen

 

Contactlenzen

52 Resultaten
Sorteren op:
Relevant
24%
Je hebt 24 van 52 producten bekeken
Laat meer resultaten zien

Lenzen bestellen bij Eye Wish

Je kunt jouw lenzen bestellen als je weet wat jouw sterkte is en welke lenzen je wil. Heb je nog niet eerder contactlenzen gedragen? Dan adviseren wij om eerst een afspraak te maken bij een Eye Wish Opticien. Tijdens een gratis oogmeting kijkt onze contactlensspecialist naar de conditie van je ogen en meet hij of zij je sterkte. Daarna kun je jouw lenzen bestellen via de webshop of je kunt je lenzen kopen in de winkel. Wanneer je jouw lenzen online bestelt, is het verstandig om het recept bij de hand te houden.

Maak een afspraak

Wat kosten lenzen?

De prijs van lenzen hangt af van het materiaal, de zuurstofdoorlaatbaarheid en hoe lang je ze kunt dragen. Daglenzen koop je al vanaf € 9,90 per week en maandlenzen vanaf € 34 per maand. Over het algemeen zijn daglenzen iets duurder dan maandlenzen, maar wanneer je afwisselt met een bril juist niet. Bekijk daarom altijd welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. 

Jouw contactlenzen altijd op tijd in huis met ons lenzenabonnement

Wil jij je lenzen en je vloeistof altijd op tijd in huis hebben? Dan biedt de EyeWish@Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben.

Lenzenabonnement