Korting op maatwerk brillenglazen

Prijzen van brillenglazen

De prijzen van brillenglazen zijn afhankelijk van het type glas dat je kiest. Zo zijn de kosten van een bril met een enkele sterkte (enkelvoudige bril) lager dan een bril met multifocaal glas. Als je alleen een bril nodig hebt voor je computer, dan is glas zonder sterkte een mogelijkheid, gecombineerd met een beschermende Blue Clean filter. Daarnaast bepaalt ook de mate waarin je nieuwe glazen laat personaliseren, de kosten van je bril.

Alle brillenglazen van Eye Wish zijn voorzien van een kraswerende coating om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast hebben ze een anti-reflecterende laag om vervelende schitteringen te weren.

Te weinig tijd voor het onderhoud van je bril? Dan is de waterafstotende, vuilbestendige en antistatische glascoating aan te raden. Deze wordt niet alleen minder snel vuil, maar maakt ook makkelijker schoon.

Het belangrijkste deel van je brillenglas is meestal het midden: hierin wordt de gewenste afwijking geslepen. Aan de zijkanten van eenvoudig treedt mogelijk een vertekening op: het zicht is hier minder scherp. Wanneer je je brillenglazen op al deze punten laat slijpen, heb je minder last van vertekend beeld en zie je in alle hoeken scherp.

Ben je regelmatig buiten of zit je dagelijks meer dan twee uur achter een beeldscherm? Dan zijn glazen met extra uv-bescherming en/of blauwlichtfilter aan te raden.

Lees je veel voor werk of op eigen gelegenheid? Laat dan de kijk- en leesgebieden in breedte aanpassen voor een nog beter zicht.

Wil je jouw nieuwe bril volledig afstemmen op jouw gezicht? Dat kan! Op basis van zeven unieke meetpunten maken wij jouw bril perfect op maat.

Genieten van de Premium Services die Rodenstock brillenglazen je bieden? Wanneer je kiest voor het Superior glaspakket, ga je zonder zorgen naar het buitenland. Rodenstock verleent namelijk ook in het buitenland hun garanties en services aan.

Wanneer je een bril met Rodenstock brillenglazen koopt, geniet je van de garanties en services van Rodenstock.

  • 6 maanden tevredenheidsgarantie op glazen: niet tevreden met je nieuwe brillenglazen? Dan kun je deze tot 6 maanden laten vervangen door een ander product uit het assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling geef je je glas een upgrade, indien gewenst. Bij de tevredenheidsgarantie van Rodenstock kun je geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.

  • 2 jaar kwaliteitsgarantie op brillenglazen: als de brillenglazen binnen 2 jaar na aankoop een productiefout vertonen, dan krijg je gratis identieke glazen ter vervanging.

  • 3 jaar kwaliteitsgarantie op premiumcoatings: je krijgt 3 jaar garantie op de premiumcoatings van Rodenstock.

  • Traveller service voor multifocaal: als je je multifocale glazen in het buitenland beschadigt of kwijtraakt, stuurt Rodenstock een noodset rechtstreeks naar jouw vakantieadres. Deze set bestaat uit een bril voor veraf en een leesbril in jouw sterkte. Ondertussen gaat de opticien aan de slag met je nieuwe of gerepareerde multifocale bril.