Brillenglazen perfect op maat voor jou

Brillenglazen perfect op maat voor jou

Je kiest uit verschillende soorten brillenglazen bij Eye Wish Opticiens, want elk glas heeft een eigen kijkfunctie. Zo bieden multifocale glazen een kijkoplossing voor veraf én dichtbij en corrigeert enkelvoudig glas de sterkte die je nodig hebt.

Of wat dacht je van een beeldschermbril of leesbril? Onze opticiens bepalen samen met jou welke brillenglazen passen bij jouw ogen, wensen en behoeften. Vervolgens worden ze perfect voor jou op maat gemaakt.

Extra glasopties van Eye Wish

Als je gekozen hebt voor het type glas dat bij jou past, heb je de mogelijkheid om de glazen extra comfortabel en beschermend te maken. Standaard zijn de brillenglazen van Eye Wish van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een beschermende laag. Deze standaard glascoating is niet alleen kraswerend, maar vermindert ook reflecties en vuil. Zo geniet je elke keer weer van helder en rustig zicht. Daarnaast hebben we de volgende extra beschermende glasopties:

Blue Clean

Dagelijks worden we omringd door het schadelijke blauwlicht van beeldschermen: van je smartphone, tablet en computer. Als je je brillenglazen uitrust met Blue Clean, kun je langer naar beeldschermen kijken zonder je ogen te overbelasten. Blue Clean is een beschermende laag die blauw licht neutraliseert.

UV-control

Deze beschermende laag blokkeert schadelijke Uv-straling aan de voor- en achterkant van het glas. Dit is een ideale extra glasoptie wanneer je veel buiten bent. Ook op bewolkte dagen komt Uv-straling je ogen binnen en zo krijg je ongemerkt misschien te veel stralingen binnen. UV-control zorgt ervoor dat je ogen beschermd zijn.

Prijzen van brillenglazen

Prijzen van brillenglazen

De prijzen van brillenglazen zijn afhankelijk van het type glas dat je kiest. Zo zijn de kosten van een bril met een enkele sterkte (enkelvoudige bril) lager dan een bril met multifocaal glas. Als je alleen een bril nodig hebt voor je computer, dan is glas zonder sterkte een mogelijkheid, gecombineerd met een beschermende Blue Clean filter.

Daarnaast bepaalt ook de mate waarin je nieuwe glazen laat personaliseren, de kosten van je bril. Benieuwd of jouw nieuwe bril en brillenglazen vergoed worden door de zorgverzekering? Check het hier!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa