Beste optiekketen van Nederland
2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle

Bestel nu een bril online en ontvang 50% korting op je montuur.*  Dit is mogelijk in de sterkte -5 t/m +5. Shop snel en ontvang je bril binnen 5 tot 8 werkdagen thuis. Deze actie is alleen online geldig. Koop je liever een bril in de Eye Wish winkel? Dan kun je gebruikmaken van onze actie: 2 brillen voor de prijs van 1, plus een cadeau

*Bekijk de voorwaarden.

Brillen

13 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Brillen

Ben je op zoek naar een nieuwe bril? Bij Eye Wish Opticiens slaag je gegarandeerd voor een nieuw brilmontuur. Onze gevarieerde brillencollectie bestaat uit dames- en herenbrillen van bekende (designer)merken zoals Boss Orange, Burberry, Carrera, Fendi en Gucci. Je hebt al een montuur vanaf 69 euro.

Een trendy brilmontuur voor scherp zicht

Van cat eye brilmonturen tot vintage brillen met verrassende materialen. Je vindt ze allemaal terug in de collectie. Onze opticiens zijn op de hoogte van de laatste brillentrends, weten als geen ander welk type bril het beste bij je past en staan voor jouw klaar met persoonlijk stijladvies. Jouw bril is tenslotte jouw persoonlijke visitekaart. Kom langs bij een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt.

Jouw bril kopen bij de stylisten van Eye Wish Opticiens

Heb je een aantal brilmonturen in de webshop gevonden? Reserveer je monturen online en pas ze in de winkel. Kom bij ons langs wanneer het jou het beste uitkomt. Daar krijg je professioneel advies van een opticien.

We nemen uitgebreid de tijd om een kleuranalyse uit te voeren en je gezichtsvorm te bepalen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een gratis Eye Wish totaalscan. De opticien meet je zicht en de gezondheid van jouw ogen. Daarna stemt hij de brillenglazen af op je benodigde sterkte en kijkgedrag. Of dit nu een gewone bril met enkelvoudige of multifocale glazen, een leesbril of een beeldschermbril is.

Maak vrijblijvend een afspraak bij een Eye Wish Opticien bij jou in de buurt.