Brillen

Filter ( 671 ) 
Nieuw binnen    

671 producten gevonden

Sorteer op:

Laatst bekeken producten

EY XR T Silk      6p Eyexpert Astigmatism Silk
5% KORTING
€ 398,04 € 378,14
Enzzo DF12WC VV 54/17 Enzzo
100% KORTING
€ 249,00 € 0,00
Marc Jacobs 63 UAB 54/15 Marc Jacobs
100% KORTING
€ 159,00 € 0,00
Miki Ninn DF42WC BG 54/16 Miki Ninn
100% KORTING
€ 149,00 € 0,00

Brillen

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Bij Eye Wish Opticiens slaagt u gegarandeerd voor een nieuw brilmontuur. Onze gevarieerde brillencollectie bestaat uit dames- en herenbrillen van bekende (designer)merken zoals Boss Orange, Burberry, Carrera, Fendi en Gucci. U heeft al een montuur vanaf 69 euro.

Een trendy brilmontuur voor scherp zicht

Van cat eye brilmonturen tot vintage brillen met verrassende materialen. U vindt ze allemaal terug in de collectie. Onze opticiens zijn op de hoogte van de laatste brillentrends, weten als geen ander welk type bril het beste bij u past en staan voor u klaar met persoonlijk stijladvies. Uw bril is tenslotte uw persoonlijke visitekaart. Kom langs bij een Eye Wish Opticien bij u in de buurt.

Uw bril kopen bij de stylisten van Eye Wish Opticiens

Heeft u een aantal brilmonturen in de webshop gevonden? Reserveer uw monturen online en pas ze in de winkel. Kom bij ons langs wanneer het u het beste uitkomt. Daar krijgt u professioneel advies van een opticien.

We nemen uitgebreid de tijd om een kleuranalyse uit te voeren en uw gezichtsvorm te bepalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis Eye Wish totaalscan. De opticien meet uw zicht en de gezondheid van uw ogen. Daarna stemt hij de brillenglazen af op uw benodigde sterkte en kijkgedrag. Of dit nu een gewone bril met enkelvoudige of multifocale glazen, een leesbril of een beeldschermbril is.

Maak vrijblijvend een afspraak bij een Eye Wish Opticien bij u in de buurt.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa