Zien en gezien worden met een opvallende bril? Deze trendbrillen onderscheiden zich door hun excentrieke karakter. Jij kiest voor opvallende, grote monturen met bijzondere details. Going all out mixt en matcht moeiteloos warme en intense kleuren met glans en schittering.

Ben je ook op zoek naar een bril om te relaxen voor de tv? Shop online of kom langs in de winkel.

Going All Out brillen

1105 Resultaten
Relevant

De brillentrends voor de lente en de zomer van 2022

 

Retro positive

Onze Retro positive trend positive trend bestaat dit jaar uit gewaagde kleuren en rechthoekige, vlinder-, en vierkante vormen met contouren.  Neem een stapje terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 en kies deze lente en zomer voor getinte glazen of een getint montuur.  Ontdek onze brillen met vintage uitstraling, neon kleuren en brede veren. Dit keer wordt deze trend ingevuld door de merken: SensayaHeritageUnofficial, en Ba&sh

Going all out

Dit jaar hebben we de Going All Out brillentrend toegevoegd aan onze collectie. Deze opvallende brillentrend gaat gepaard met glans en schittering, maar ook warme en intense kleurtinten. Laat je verrassen door de merken: Gucci, Jimmy ChooSandro en Tom Ford. Een ding is zeker, met deze brillentrend laat jij je van je speelse en feestelijkste kant zien!

Playful Nature

Ben jij op zoek naar een licht montuur, easygoing, lichtelijk romantisch? Naar monturen met een frisse botanische look of zachte pastelkleuren die heel natuurlijk overkomen? Zoek niet verder en ontdek de Playful Nature brillentrend. Een zacht vintage sfeertje met een beetje glans en een sprookjesachtige vibe staat helemaal centraal. In de collectie zie je vooral ronde vormen, dunne contouren en een vintage look.

Sensual Sharp

De brillentrend Sensual Sharp bestaat dit jaar uit alleen maar mentale monturen om te shinen! Een gepolijste en scherpe neo-punk look met een industriële luxe randje.  Een nachtelijke, futuristische sfeer en een beetje surrealistisch! Deze trend zien we al een tijdje, maar toch hebben we ook dit seizoen weer een frisse, nieuwe collectie samengesteld. De metalen pilotenbrillen zijn erg populair, maar ook de dunne metalen oversides monturen zijn helemaal Sensual Sharp!  Ditmaal wordt deze trend ingevuld door Saint LaurentCarreraPorsche Design en Ralph Lauren.