Brillentrends voor de winter van 2018/2019

Basic, met schildpadpatroon, Scandinavisch of uitdagende Cateye: welke wintertrend past bij jou? We zetten de belangrijkste brillentrends voor je op een rij. Trends die inspireren en uitdagen om je persoonlijkheid te onderstrepen, omdat iedereen anders is. Bekijk hieronder de nieuwste brillentrends en vind de stijl die bij jouw gezichtsvorm én persoonlijkheid past.

Earthy Neutrals

De Earthy Neutrals brillentrend bestaat uit basic monturen met warme, zachte en neutrale kleuren die zorgen voor een look die bij elke outfit past. De verfijnde maar krachtige brillen maken je winteroutfit helemaal af. De brillen zorgen voor een luxueuze uitstraling en passen goed bij een no-nonsens, zakelijke outfit of bij een casual look.

Tortoise Shell

De wintertrend van Tortoise Shell bestaat uit opvallende brillen, met een vleugje vintage, gemixt met een turtle-print. Van uitdagend oranje tot ingetogen bruintinten: de stijlvolle monturen uit deze trend geven elke outfit extra glamour en creativiteit. De Tortoise Shell trend is gemakkelijk te combineren met comfortabele basic kleding, maar is net zo goed een must voor de creatieveling.

Nordic Design

De Nordic Design trend verpakt strakke elegantie in tijdloos design. De minimalistische monturen passen naadloos bij elke look. Deze subtiel ontworpen brillen hebben een groots effect: stijlvol design wordt gecombineerd met een veelzeggende uitstraling. Vierkant, zeshoekig of minimalistisch: kies een van deze gewaagde montuurvormen en ga buiten je comfort zone!

Fearless Cat Eye

De cat eye brillentrend is al decennia onmiskenbaar een klassieker voor vrouwen. De Fearless Cat eye trend is altijd vrouwelijk, lekker eigenzinnig en een tikje ondeugend. Terug van nooit weggeweest is de cat eye weer helemaal hip. Kies voor een opvallende cat eye of een meer ingetogen model en waan je in de fifties van nu. Gooi je vrouwelijke charmes in de strijd en straal met een glamorous cat eye-bril.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa