Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Monturen van titanium zijn tijdloos. De bril draag je met veel comfort door het lichte materiaal. Bij Eye Wish vind je een breed assortiment aan titanium brillen. Bestel jouw titanium bril eenvoudig online of maak een afspraak in een winkel bij jou in de buurt.

Titanium brillen

35 Resultaten
Relevant

Titanium bril: een ijzersterk montuur 

Een titanium montuur heeft een slanke vorm en is erg modieus. Ze zijn er in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde bril of voor een pilotenbril. Helemaal hip! Een titanium bril is altijd stijlvol en elegant. De monturen zijn tijdloos en staan bijna iedereen goed.

Titanium is een ijzersterk materiaal. De monturen kunnen dus goed tegen een stootje. Een titanium bril is bestand tegen corrosie dus het roest niet. Zo heb je heel lang plezier van je bril. Het is daarnaast een anti-allergeen materiaal. Het contact van het montuur met je huid veroorzaakt geen huidirritatie bij het dragen. Omdat een bril van titanium zo licht is, draag je de bril met veel comfort en zit het als gegoten. 

Titanium bril kopen bij Eye Wish

Bij Eye Wish hebben wij een assortiment aan titanium brillen voor dames en heren van de beste merken! Zo vind je bij ons titanium brillen van Boss, Oakley en DbyD. 

Bij Eye Wish zorgen we ervoor dat jij de juiste sterkte in jouw nieuwe titanium bril hebt. We raden daarom altijd aan om eerst een oogmeting te laten doen. Bij deze scan kijken we ook naar de conditie van jouw ogen. Zo weten we zeker dat jouw ogen krijgen wat ze nodig hebben. 

Maak een afspraak

De voordelen van Eye Wish

Ook na je aankoop staan wij voor je klaar. Zo ben je altijd van harte welkom in één van onze winkels voor een gratis bril controle. We kijken je bril na en stellen hem weer optimaal af. Ook maken we je bril extra goed schoon. Kun je niet wennen aan je sterkte? Met onze goed-zicht-garantie kun je binnen twee maanden jouw nieuwe brilglazen gratis omruilen. En dat is niet alles. Verandert jouw sterkte binnen een jaar en heb je nieuwe glazen nodig? Dan krijg je deze glazen van ons cadeau. Zo ben je bij ons altijd gegarandeerd van het beste zicht. Bekijk al onze services en garanties.