Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Een ronde bril is één van de trends van het afgelopen jaar. Bij Eye Wish hebben we een breed assortiment aan ronde brillen van de beste merken. Bestel jouw jouw favoriet online of maak een afspraak en kom langs!

Ronde brillen

540 Resultaten
Relevant

Ronde brillen: een grote trend 

Ronde brillen hebben een eigentijdse en modieuze uitstraling. Als het gaat om een ronde bril, dan is de bekende John Lennon-bril iconisch. Ook in ons assortiment zijn deze modellen niet meer weg te denken. Er zijn namelijk maar weinig merken die geen ronde brilmonturen aanbieden. Ga direct naar: Ray-Ban brillenMax Mara brillen en Gucci brillen

Ronde bril kopen bij Eye Wish

Bij Eye Wish Opticiens geven wij om de gezondheid van jouw ogen. Daarom voeren wij graag altijd eerst een gratis oogmeting uit. Zo meten wij naast jouw sterkte de algehele conditie van jouw ogen. Na deze meting kun je het montuur dat jij op het oog hebt passen, in de winkel of online. 

Maak een afspraak

Heb jij recent nog een oogmeting gehad en blijkt hieruit dat jouw sterkte tussen de -5 en +5 ligt? Bestel dan snel en eenvoudig jouw ronde bril online en geniet binnen een aantal dagen van jouw nieuwe aankoop.

Ronde herenbril: van klassiek tot modern 

Je kent ze misschien wel: Steve Jobs, John Lennon en Harry Potter. Drie mannen met een totaal verschillende stijl, maar wel dragen ze alledrie een ronde bril. Het grootste voordeel is meteen duidelijk: of je nu een hippe accessoire bij je outfit zoekt of juist een zakelijke bril wilt, met een ronde bril zit je als man altijd goed! Door het ruime aanbod aan herenbrillen in verschillende kleuren, vind je bij Eye Wish altijd het ronde montuur dat bij jouw stijl aansluit! Heb je vragen over welk montuur het beste bij jouw gezicht past? Maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels voor gratis stijladvies

De voordelen van Eye Wish

Bij Eye Wish willen we dat jij tevreden bent met jouw nieuwe ronde montuur. Een bril is namelijk jouw persoonlijke visitekaartje. Weet je niet wat er bij jou past? We helpen je graag met het zoeken naar jouw perfecte bril. Heb je een montuur gevonden? Dan kun je altijd bij één van onze tweehonderd winkels naar binnen lopen voor gratis onderhoud, want als je langer plezier wil hebben van je ronde bril, dan is het belangrijk om hem op de juiste manier te onderhouden.