Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Op zoek naar een nieuw montuur? Wat dacht je van een pilotenbril? Bij Eye Wish vind je een ruim assortiment van de mooiste merken. Koop je bril bij ons in de winkel en ontvang twee monturen voor de prijs van één. Of bestel jouw bril online en ontvang 50% korting.

Pilotenbrillen

216 Resultaten
Relevant

Pilotenbril: een klassieker onder de brilmonturen

De pilotenbril heeft een rijke geschiedenis. Dit montuur werd eerst alleen door piloten gedragen, maar met de komst van de film Top Gun werd het montuur al snel een fashion-item. Sindsdien is het montuur een wereldwijd begrip in de brillenbranche. Een pilotenbril straalt karakter, smaak en creativiteit uit. Bij Eye Wish vind je een breed assortiment aan deze iconische monturen. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende pilotenbrillen en zonnebrillen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Aviator van Ray-Ban, maar ook van Michael Kors en Carrera vind je mooie monturen. 

Pilotenbril kopen bij Eye Wish

Jouw pilotenbril bestel je eenvoudig online. Wil je de pilotenbril met sterkte bestellen maar weet jij je sterkte niet precies? Maak dan eerst een afspraak in de winkel voor een oogmeting. Tijdens deze scan meten we je sterkte en controleren we ook de conditie van jouw ogen. Op die manier kunnen wij een advies geven dat is afgestemd op jouw kijkgedrag.

De voordelen van Eye Wish

Na de aankoop van je pilotenbril ben je altijd welkom in één van onze tweehonderd winkels voor gratis onderhoud. Wij stellen hem dan weer optimaal voor je af en maken hem helemaal schoon. Zo zit jouw bril weer als gegoten. Meer weten? Bekijk al onze services en garanties.

Afspraak oogmeting  

Heb jij je sterkte al een keer laten opmeten bij Eye Wish en ligt dat tussen de -5 t/m +5? Dan bestel je jouw pilotenbril eenvoudig online.