2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Uitgebreide oogmeting in een winkel naar keuze

Brillen

387 Resultaten
Sorteren op:
Relevant
  • De aanbieding geldt alleen bij aankoop van een complete bril met minimaal 1.6 glazen voorzien van een kraswerende- en anti-reflecterende laag.
  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met onze andere kortingen of permanente aanbiedingen, maar wel in combinatie met de Menzis kortingsbon.
  • De aanbieding geldt wel in combinatie met de brilvergoeding van uw zorgverzekeraar (uitgezonderd de complete bril uit de aanvullende verzekering van VGZ, Univé en IZZ). Informeer naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraars.
  • De aanbieding is niet geldig op de Urban by Eye Wish collectie.
  • De aanbieding is niet van toepassing op reeds bestelde brillen.
  • De aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2020.

Meestgestelde vragen & antwoorden

Je ontvangt je bestelling binnen 3 tot 8 werkdagen. Als je bestelling wordt verstuurd, ontvang je een mail met een track & trace code. Via het track & trace nummer kun je jouw bestelling volgen.

Ja, je kunt kiezen voor een ander aflever- als factuuradres binnen Nederland. Geef dit dan aan wanneer je gebeld wordt door onze collega's na het plaatsen van je bestelling.

Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw servicewinkel. Let wel: vanwege Covid-19 kunnen wij tijdelijk je bril niet afstellen. 

Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw servicewinkel.

Nee dit kan niet. Je kunt alleen een complete enkelvoudige bril op sterkte bestellen. 

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om een brilverzekering online af te sluiten bij een online aankoop. Dit kan alleen bij brillen die gekocht worden in een fysieke winkel.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

 

Bij de meeste zorgverzekeraars kan de aankoopbon door de klant zelf worden ingediend. Sommige verzekeraars accepteren het niet, omdat Eye Wish contractueel verplicht is om voor de klant te declareren. In dat geval kan de klant uitsluitend een aankoop doen in één van onze winkels en verzorgen wij de declaratie. Dit is het geval bij VGZ, Univé en IZZ (bij polissen met complete brilvergoeding), UMC, Anderzorg en Ditzo.