Beste winkelketen & retailer van het jaar
2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle

Ligt jouw sterkte tussen de -5 en +5? Koop dan nu een bril op sterkte online en ontvang 50% korting op je montuur! Lees hier meer over deze online actie. Koop je liever een bril in onze winkel? Dan kun je gebruikmaken van onze actie: 2 brillen voor de prijs van 1, plus een voucher voor vriend of vriendin. 

Bril op sterkte

534 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Een bril op sterkte nodig?

Zie je verkeersborden niet meer van een afstand? Zijn de lettertjes op je beeldscherm ineens wel heel klein? Of heb je aan het einde van de dag last van hoofdpijn? Grote kans dat je toe bent aan een bril op sterkte! 

Of je een bril op sterkte nodig hebt en welke sterkte de glazen moeten hebben, hangt volledig af van jouw zicht en klachten. Daarom voeren we bij Eye Wish altijd eerst een volledige, gratis oogmeting uit. Zo weten we zeker dat jij een bril koopt met glazen op de juiste sterkte!

Maak een afspraak

Benieuwd naar de betekenis van jouw uitslag? Vraag het een van onze opticiens of lees hier een uitleg over de resultaten van een oogmeting. 

Bril op sterkte kopen

Bij Eye Wish kun je diverse merkbrillen op sterkte kopen. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle Oakley bril of een trendy montuur van Gucci of Ray-Ban. Deze brillen op sterkte zijn online te bestellen als je sterkte tussen de -5 en +5 ligt. Je kunt ook bij ons terecht voor andere soorten brillen. Zoek je bijvoorbeeld een leesbril of een computerbril op sterkte? Kom dan langs en koop je bril in één van onze winkels. Naast gewone monturen kun je ook bij ons terecht voor een zonnebril op sterkte

Sportbril op sterkte

Wil je een zwembril, fietsbril of andere sportbril op sterkte? Of heb je graag een veiligheidsbril op sterkte? Maak dan een afspraak in een van onze winkels waar we je graag verder helpen.  

De voordelen van Eye Wish

Heb je een bril op sterkte gekocht bij Eye Wish, maar kun je toch niet helemaal aan de nieuwe glazen wennen? Of verandert jouw zicht binnen een jaar? Met onze goed-zicht-garantie bieden we je gratis nieuwe glazen aan. Meer weten over de voordelen van Eye Wish? Lees hier alles over onze services en garanties

Meestgestelde vragen & antwoorden