Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Bril op sterkte

2459 Resultaten
Relevant

Een bril op sterkte nodig?

Zie je verkeersborden niet meer van een afstand? Zijn de lettertjes op je beeldscherm ineens wel heel klein? Of heb je aan het einde van de dag last van hoofdpijn? Grote kans dat je toe bent aan een bril op sterkte! 

Of je een bril op sterkte nodig hebt en welke sterkte de glazen moeten hebben, hangt volledig af van jouw zicht en klachten. Daarom voeren we bij Eye Wish altijd eerst een volledige oogmeting uit. Zo weten we zeker dat jij een bril koopt met glazen op de juiste sterkte!

Maak een afspraak

Benieuwd naar de betekenis van jouw uitslag? Vraag het een van onze opticiens of lees hier een uitleg over de resultaten van een oogmeting. 

Bril op sterkte kopen

Bij Eye Wish kun je diverse merkbrillen op sterkte kopen. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvolle Oakley bril of een trendy montuur van Gucci of Ray-Ban. Deze brillen op sterkte zijn online te bestellen als je sterkte tussen de -5 en +5 ligt. Je kunt ook bij ons terecht voor andere soorten brillen. Zoek je bijvoorbeeld een leesbril of een computerbril op sterkte? Kom dan langs en koop je bril in één van onze winkels. Naast gewone monturen kun je ook bij ons terecht voor een zonnebril op sterkte

Sportbril op sterkte

Wil je een zwembril, fietsbril of andere sportbril op sterkte? Of heb je graag een veiligheidsbril op sterkte? Maak dan een afspraak in een van onze winkels waar we je graag verder helpen.  

Online een bril op sterkte kopen bij Eye Wish (tijdelijk niet mogelijk, kom naar de winkel)

Koop hier makkelijk en snel jouw nieuwe enkelvoudige bril op sterkte. Heb je een andere stertke nodig dan tussen de -5 en +5 en/of een cilinder: tussen de -2 en +2? Of wil je advies van een opticien? Maak een afspraak.

1. Kies je montuur

Filter in ons ruime assortiment merkbrillen op merk, kleur, materiaal of stijl. Een selectie van onze brillencollectie kun je digitaal passen. Of wil je weten welke bril bij jouw gezicht past? Lees meer over gezichtvormen of vraag gratis online stijladvies aan. 

2. Kies het type bril 

Bij Eye Wish kun je kiezen tussen een enkelvoudig bril op sterkte voor veraf of dichtbij. Ook kun je ervoor kiezen om jouw montuur te voorzien van zonneglazen in grijs, bruin en groen. 

3. Vul je sterktes in

Ben je al klant bij Eye Wish? Geef dit in aan het bestelproces. Wij zorgen ervoor dat wij jouw bril gereed maken aan de hand van jouw laatste oogmeet gegevens. Wil je toch liever zelf handmatig je recept invullen? Dat mag ook. Ben je niet helemaal zeker van de juiste gegevens? Maak dan een afspraak voor een oogmeting.

4. Kies je glazen

Online kies je bij ons voor Easy glazen met een standaard ontspiegeling en kraswerende coating . Of kies voor onze Smart glazen die anti-statisch zijn en minder vertekening geven. Ook is het mogelijk om je montuur te voorzien van zonneglazen in grijs, bruin of groen. Ben je op zoek naar een multifocale bril of is je keuze gevallen op gepersonaliseerde glazen die helemaal zijn afgestemd op jouw ogen? Maak dan een afspraak in de winkel. 

5. Kies je extra glastoevoegingen

Kijk je dagelijks veel naar een beeldscherm? In deze stap kun je ervoor kiezen om een blauw licht filter toe te voegen. Ook kun je kiezen voor meekleurende glazen zodat je niet hoeft te wisselen tussen een bril en zonnebril op sterkte. Wanneer je kiest voor een montuur met enkelvoudige zonneglazen op sterkte kun je ook nog kiezen voor polariserende glazen,  een spiegelcoating of een kleurverloop in de glazen. 

6. Maak een keuze over betaling en levering

Betalen kan simpel en snel via IDEAL of creditcard. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Je kunt ervoor kiezen om je bril thuis of in de winkel te laten bezorgen. Kies je ervoor om je bril in de winkel af te halen? Dan stellen we je bril bij het ophalen helemaal naar wens af. 

De voordelen van Eye Wish

Heb je een bril op sterkte gekocht bij Eye Wish, maar kun je toch niet helemaal aan de nieuwe glazen wennen? Of verandert jouw zicht binnen een jaar? Met onze goed-zicht-garantie bieden we je gratis nieuwe glazen aan. Meer weten over de voordelen van Eye Wish? Lees hier alles over onze services en garanties

Meestgestelde vragen & antwoorden

Actievoorwaarden