Multifocale bril

Bent u zowel verziend als bijziend? Met een goede multifocale bril kunt u dichtbij en veraf weer goed zien. Een multifocaal brillenglas bestaat uit een gedeelte om te kunnen lezen (+ sterkte) en een gedeelte om ver te kijken (- sterkte). De overgang hiertussen is volledig vloeiend, zodat u op élke afstand scherp ziet.

Onze multifocale brillen

Onze ervaren opticiens geven u graag advies over de monturen en multifocale glazen die het beste bij uw gezicht en wensen passen. Maak eens online een afspraak om uw ogen te laten meten en een aantal monturen te passen.

Online kiezen, passen in de winkel
Neem rustig de tijd om onze collectie monturen alvast online te bekijken. Via de ‘Click & Collect’ optie kunt u drie monturen voor u laten klaarleggen in één van onze winkels. Maak vervolgens online een afspraak om deze monturen te komen passen op de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt.

De garanties van Eye Wish Opticiens

Staat-U-Goed garantie
Heeft u een bril gekocht en bent u na een paar dagen toch niet blij met uw montuur? Geen probleem. Dankzij onze twee maanden omruilgarantie mag u kosteloos een ander montuur uitkiezen.

Goed-Zicht garantie
Het kan voorkomen dat u niet kunt wennen aan uw nieuwe multifocale glazen. Daarom mag u binnen twee maanden eenmalig kosteloos uw glazen omruilen.

Kwaliteitsgarantie
Wij geven u twee jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Daarnaast mag u levenslang uw bril gratis laten nakijken, stellen of reinigen in onze winkels

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Een multifocale bril passen?


© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png