Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Eye Wish Opticiens heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Eye Wish Opticiens heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Multifocale bril

Bent u zowel verziend als bijziend? Met een goede multifocale bril kunt u dichtbij en veraf weer goed zien. Bij Eye Wish Opticiens kiest u uit een ruim assortiment brillen van topmerken, zoals Ray-Ban, Gucci of Boss. Tijdelijk krijgt u bij aankoop van een complete bril een citytrip cadeau*.

Wat is een multifocale bril?

Een multifocaal brillenglas bestaat uit een gedeelte om te kunnen lezen (+ sterkte, onderin het glas) en een gedeelte om ver te kijken (- sterkte). Het gedeelte bovenin gebruikt u voor veraf. De overgang hiertussen is volledig vloeiend, zodat u op élke afstand scherp ziet. Maak alvast online een afspraak voor de gratis Eye Wish Totaalscan, uitgebreide oogmeting, of loop binnen bij uw dichtstbijzijnde Eye Wish Opticiens. We adviseren u graag.

Kies uw multifocale glazen op basis van kijkgedrag

Om uw multifocale bril zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen heeft Eye Wish Opticiens de glazen ingedeeld op basis van kijkgedrag. Op basis van uw kijkgedrag krijgt u advies over welke glazen het beste bij u passen:

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/mf-allround.png

Allround

Deze glazen zijn geschikt wanneer u deze in allerlei verschillende situaties wilt gebruiken. Deze glazen bieden u de juiste balans tussen ver zien en lezen.
Prijs per paar €499 - €799

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/mf-active.png

Active

Deze glazen zijn geschikt voor mensen die veel buiten zijn en graag willen genieten van een optimaal zicht bij grotere afstanden.
Prijs per paar €599 - €799

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/mf-professional.png

Professional

Deze glazen met geoptimaliseerd leesdeel zijn ideaal voor mensen die veel lezen.
Prijs per paar €599 - €799

Standaard krijgt u dunne glazen (1.6), die zijn voorzien van een UltraClean coating. De UltraClean coating is kraswerend, anti-reflecterend, waterafstotend, vuilbestendig en anti-statisch. Zo vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit glazen.

Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele actiekortingen.

Extra opties en bewerkingen

  • Extra dun glas (1.67)
  • Extra dun glas (1.74)
  • Meekleurend

Extra beschermingsopties

  • UltraClean UV coating
    deze coating beschermt uw ogen tegen UV licht
  • BlueClean coating
    deze coating vermindert vermoeide ogen bij beeldscherm gebruik

Voor bijvoorbeeld een reservebril hebben we ook multifocale Basic 1.5 glazen met kraswerende en helder ontspiegelde Clean coating. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €199 per paar.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/brillen-wennen.png

Wennen aan uw multifocale bril

Het kan zijn dat u even moet wennen aan uw nieuwe multifocale bril. Zo hoeft u niet continu van bril te wisselen en ziet u wazig door het onderste gedeelte bij het veraf kijken. Het vergt extra inspanning om scherp te zien en daarom kunt u lichte hoofdpijn ervaren. Over het algemeen bent u na enkele uren gewend, maar het kan ook enkele dagen duren.

Service en garanties

Wat voor u de ideale bril is, is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom geven we u de persoonlijke aandacht die u verdient en nemen we alle tijd om u te helpen. We bieden verschillende services en garanties aan. Zo hebben we ervaren opticiens en stylistes in dienst die samen met u opzoek gaan naar uw perfect bril. Ook geven wij u de gelegenheid om aan uw bril te wennen met onze ‘staat u goed en zicht garantie’.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa