Beste winkelketen & retailer van het jaar
2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle

Met het wisselvallige weer in Nederland kan het gebeuren dat jij je zonnebril vergeet. Dan zijn meekleurende glazen een goede uitkomst. Deze glazen kleuren namelijk mee met de intensiteit van UV-licht. Maak een afspraak in de winkel of bekijk ons aanbod online.

Meekleurende glazen

491 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Meekleurende glazen: dé kijkoplossing voor wisselvallig weer

Het ene moment is het bewolkt en het andere moment schijnt de zon. Had je nu maar je zonnebril meegenomen. Loop je vaak tegen dit probleem aan? Dan is het misschien een goed idee om over te stappen op meekleurende glazen. De naam zegt het al: de glazen kleuren mee met de intensiteit van UV-licht. Zodra het UV-licht toeneemt kleuren de glazen binnen één tot anderhalve minuut donker en wanneer het UV-licht afneemt worden ze weer lichter. Je hoeft je dus  geen zorgen meer te maken om het vergeten van je zonnebril! 

Een bril met meekleurende glazen kopen bij Eye Wish

Meekleurende glazen bieden verlichting voor je ogen en beschermen ze tegen UV-straling. Ben je benieuwd of meekleurende glazen wat voor jou zijn? Kom dan langs in één van onze winkels. Daar voeren onze opticiens direct een oogmeting uit. Daarbij kijken we naar de totale gezondheid en de sterkte van je ogen. 

Afspraak oogmeting

Ligt jouw sterkte tussen de -5 en +5? Dan bestel je jouw damesbril of herenmontuur met meekleurende glazen eenvoudig online. 

De voordelen van Eye Wish

Kun je niet wennen aan je nieuwe meekleurende glazen of aan je sterkte? Met onze goed-zicht-garantie ruil je jouw nieuwe brilglazen kosteloos binnen twee maanden om. Meer weten? Bekijk al onze services en garanties.