Waarom een leesbril kopen bij Eye Wish Opticiens?

Het belang van een goede leesbril op sterkte

In talloze winkels worden goedkope leesbrillen aangeboden. Deze brillen corrigeren slechts één sterkte en staan vaak oncomfortabel op je neus. Bovendien zijn de glazen van deze goedkope leesbrillen zeer gevoelig voor krassen en niet ontspiegeld.

Een goede leesbril op sterkte biedt comfort en is volledig afgestemd op jouw kijkgedrag. Daarom raden wij aan om een oogmeting in te plannen bij een Eye Wish Opticiens in jouw buurt.

Welke sterkte heb ik nodig?

Een afwijking van 0,5 lijkt niet veel, maar veroorzaakt soms wel vervelende leesklachten. Bovendien kunnen de oogafwijkingen van jouw ogen onderling verschillen. Misschien heeft het rechteroog een lichte afwijking van 0,5 terwijl je linkeroog een hoge sterkte vraagt zoals 4 of 5.

Daarom biedt Eye Wish Opticiens een vakkundige oogmeting om beide brillenglazen van de juiste sterkte te voorzien. Jouw ogen worden zo optimaal mogelijk gecorrigeerd zodat je weer comfortabel leest zonder hoofdpijn.

Maak een afspraak

Multifocale brillen

Ben je al bijziend? Dan vormen bifocale of multifocale brillen een uitkomst. Deze brillen hebben zowel een leesgedeelte (voor dichtbij) als een gedeelte voor veraf. Een multifocale bril is voorzien van een soepele overgang tussen het leesgedeelte en de overige sterktes. Op die manier zie je scherp op alle afstanden – ook alle afstanden ertussenin.