Leesbril

Veel mensen van 40 jaar en ouder zullen het herkennen. De lettertjes van kranten en boeken lijken steeds kleiner te worden. Lezen is steeds vaker vermoeiend, zeker bij wat minder licht. Soms krijgt u er zelfs hoofdpijn van. Een perfect zittende leesbril met de juiste scherpte voor elk oog biedt dan hulp.

Click & Collect: online kiezen, passen in de winkel

Heeft u een mooi montuur op onze website gezien? U kunt deze heel eenvoudig reserveren en – na het maken van een online afspraak – helemaal gratis en vrijblijvend passen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Ons volledige collectie monturen is overigens geschikt voor leesglazen: keuze genoeg dus!

Het belang van een goede leesbril op maat

Er zijn talloze winkels waar u een hele goedkope leesbril kunt aanschaffen. Deze brillen hebben echter altijd dezelfde sterkte voor beide ogen. Bovendien zijn de monturen vaak oncomfortabel en zijn de glazen van matige kwaliteit. Geen slimme keuze dus in onze ogen.

Bij Eye Wish Opticiens nemen we uitgebreid de tijd voor u. We bepalen de leessterkte van uw beide ogen, omdat deze waarschijnlijk niet hetzelfde is. De opticien zorgt er ook voor dat het middelpunt van het glas precies voor uw pupil zit. Alleen dan functioneert uw leesbril optimaal.

Meer weten over onze leesbrillen?

Om er zeker van te zijn dat wij u kunnen helpen wanneer u wilt, adviseren wij u om vooraf online een afspraak te maken. Zo hoeft u niet te wachten en hebben wij alle tijd voor u.


org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Uw ogen laten meten?


© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png