Leesbril

Leesbril

Wanneer lezen steeds meer energie kost, kan het zijn dat je een leesbril nodig hebt. Een goede leesbril biedt verlichting. Bij Eye Wish hebben we altijd stijlvolle en leuke brillen in het assortiment. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een complete bril een merkzonnebril cadeau.*

Waarom een leesbril kopen bij Eye Wish Opticiens?

Het belang van een goede leesbril op sterkte

In talloze winkels worden goedkope leesbrillen aangeboden. Deze brillen corrigeren slechts één sterkte en staan vaak oncomfortabel op je neus. Bovendien zijn de glazen van deze goedkope leesbrillen zeer gevoelig voor krassen en niet ontspiegeld.

Een goede leesbril op sterkte biedt comfort en is volledig afgestemd op jouw kijkgedrag. Daarom raden wij aan om een oogmeting in te plannen bij een Eye Wish Opticiens in jouw buurt.

Welke sterkte heb ik nodig?

Een afwijking van 0,5 lijkt niet veel, maar veroorzaakt soms wel vervelende leesklachten. Bovendien kunnen de oogafwijkingen van jouw ogen onderling verschillen. Misschien heeft het rechteroog een lichte afwijking van 0,5 terwijl je linkeroog een hoge sterkte vraagt zoals 4 of 5.

Daarom biedt Eye Wish Opticiens een vakkundige oogmeting om beide brillenglazen van de juiste sterkte te voorzien. Jouw ogen worden zo optimaal mogelijk gecorrigeerd zodat je weer comfortabel leest zonder hoofdpijn.

Tijdelijk merkzonnebril cadeau

Koop nu een complete bril bij Eye Wish en krijg een merkzonnebril cadeau*.

Eye Wish Totaalscan

De Eye Wish Totaalscan is een unieke uitgebreide oogmeting. We meten niet alleen uw zicht maar ook de gezondheid van uw ogen. Maak alvast online een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan of lees meer informatie over deze uitgebreide oogmeting.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa