Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Onze kinderbrillen

211 Resultaten
Relevant

Kinderbril kopen: van kleurrijk en trendy tot sportief!

Zoek je een nieuwe kinderbril? Eye Wish biedt een ruime collectie aan merkbrillen voor kinderen! Denk bijvoorbeeld aan de hippy trendy monturen van Ray-Ban of de kleurrijke monturen van Unofficial. Bij Eye Wish vind je altijd een passende kinderbril.

Brilmonturen voor kinderen

Bij Eye Wish hebben we een montuur voor iedere leeftijd, stijl en gezichtsvorm. Zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar een hip montuur? Of zoek je liever iets wat past bij een rond gezicht? Of wil jouw kind liever een kleurrijke en sportieve kinderbril? In ons ruime assortiment kun je alles vinden wat past bij jullie voorkeur.

Wil je graag professionele hulp bij het kiezen van het juiste montuur? Vraag dan een gratis online stijladvies aan of maak een afspraak in een van onze winkels. 

Kinderbrillen online kopen bij Eye Wish (tijdelijk niet mogelijk, kom naar de winkel)

Heb je een passende kinderbril gevonden en weet je de sterkte? Bestel de kinderbril dan nu online. De sterkte moet dan wel tussen de -5 en +5 liggen. Jullie mogen natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. 

Wij geven om de gezondheid van jullie ogen. We adviseren daarom altijd eerst om langs te komen voor een oogmeting.

Willen jullie langskomen in één van onze winkels? Maak een afspraak!

De voordelen van Eye Wish

Blijkt het zicht van je kind binnen een jaar te zijn veranderd, dan vervangen we zijn of haar glazen bij Eye Wish gratis met onze goed-zicht-garantie. Meer weten over de voordelen van Eye Wish? Lees dan hier over alle services en garanties van Eye Wish