org-nl_eyewish:/kinderbrillen.png

Kinderbrillen

Ook voor kids hebben wij een ruim assortiment coole, kleurrijke én ‘speel-proof’ kinderbrillen van diverse merken. Onze opticiens helpen u een perfect zittende bril te vinden die goed past bij het gezicht en de leeftijd van uw kind.

Gratis montuur t.w.v. 99,-

Als u bij ons een kinderbril koopt met ontspiegelde glazen, krijgt u het montuur tot maximaal 99,- gratis. U betaalt dus alleen de glazen! Deze actie is geldig voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een complete kinderbril met ontspiegelde kwaliteitsglazen.
Bekijk de voorwaarden.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img2.png

Oogmeting kind

Wanneer u kind acht jaar of ouder is kunt u met uw kind terecht bij een Eye Wish Opticiens. Onze optometristen behandelen en begeleiden kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Kinderen vanaf twaalf jaar komen in aanmerking voor de gratis Eye Wish totaalscan. Dit is een uitgebreide oogmeting die wordt uitgevoerd door een opticien. Maak alvast online een afspraak bij uw Eye Wish Opticiens in de buurt.

Grote keuze in hippe kinderbrillen, ook online!

Nu brillen weer helemaal terug zijn in de mode, is het voor jongens en meisjes erg leuk om een bril te dragen. Wij verkopen zowel hippe kindermonturen van ons eigen merk als van trendy topmerken zoals Nike en Ray-Ban.

Op deze website kunt u onze collectie kinderbrillen alvast bekijken. Tip: als u een leuk montuur ziet, kunt u deze met een klik op ‘passen in de winkel’ klaar laten leggen en tijdens uw afspraak vrijblijvend passen.

Bekijk onze collectie kinderbrillen
Bekijk onze collectie kinderbrillen
Bekijk onze collectie kinderbrillen

Voorwaarden


  • Deze aanbieding geldt alleen bij de aanschaf van een zonnebril (op sterkte).
  • De korting wordt berekend over de zonnebril met de laagste prijs.
  • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met de zorgkorting en andere kortingen.
  • De korting is niet van toepassing op glazen van een zonnebril op sterkte.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa