Kinderbrillen

Ook voor kids hebben wij een ruim assortiment coole, kleurrijke én ‘speel-proof’ kinderbrillen van diverse merken. Onze oogspecialisten helpen u een perfect zittende bril te vinden die goed past bij het gezicht en de leeftijd van uw kind.

Gratis montuur t.w.v. 99,- bij ontspiegelde glazen

Als u bij ons een kinderbril koopt met ontspiegelde glazen, krijgt u het montuur tot maximaal 99,- gratis. U betaalt dus alleen de glazen! Deze actie is geldig voor kinderen tot en met 12 jaar bij aankoop van een complete kinderbril met ontspiegelde kwaliteitsglazen.
Bekijk de voorwaarden.

Direct aan de beurt

Met kleine kinderen is het fijn als u niet hoeft te wachten om geholpen te worden, toch? Wij bieden u daarom de mogelijkheid om online een afspraak te maken. U kiest de vestiging, de datum en het tijdstip van uw voorkeur en wij zorgen ervoor dat één van onze oogspecialisten voor u klaarstaat om u alles over onze brillen te vertellen. En om de ogen van uw kind te meten.

Grote keuze in coole kinderbrillen

Nu brillen weer helemaal terug zijn in de mode, is het voor kinderen erg leuk om een bril te dragen. Wij verkopen zowel hippe kindermonturen van ons eigen merk als van trendy topmerken zoals Nike en Ray-Ban.

Op deze website kunt u onze collectie kinderbrillen alvast bekijken. Tip: als u een leuk montuur ziet, kunt u deze met een klik op ‘passen in de winkel’ klaar laten leggen en tijdens uw afspraak vrijblijvend passen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2016/05/ab-lenzen.png

Onze kinderbrillen uitproberen?


© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png