Gratis onderhoud & controle
2 maanden omruilgarantie

Of het nu om een ronde brilmontuur gaat of om een vierkant montuur: bij Eye Wish vind je voor zowel dames als heren een breed assortiment aan gouden brillen. Bestel jouw gouden brilmontuur eenvoudig online of maak een afspraak in één van onze winkels.

Gouden brillen

148 Resultaten
Relevant

Gouden brillen: een trend die in de smaak valt 

Een gouden bril staat met bijna alles goed en is een enorme brillentrend in het najaar van 2023. Bij Eye Wish hebben wij verschillende dames- en herenmodellen. Zo vind je bij ons een pilotenbril van Ray-Ban of een rond montuur van Gucci. Een gouden montuur valt niet erg op in je gezicht. Voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele bril, is dit dus erg geschikt. Is goud toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje in onze collectie van transparante brillen. 

Gouden bril kopen bij Eye Wish

Wil jij graag een gouden bril met glazen op sterkte? Maak een afspraak in een winkel bij jou in de buurt. Daar voert één van onze opticiens gratis oogmeting voor je uit. Tijdens deze scan kijken wij niet alleen naar jouw zicht, maar ook naar de conditie van jouw ogen. Zo weten we precies wat voor jou de beste kijkoplossing is. Met een afspraak krijg je persoonlijke aandacht en ben je meteen aan de beurt. 

Maak een afspraak

De voordelen van Eye Wish

Bij Eye Wish draait alles om jou. Daarom staat persoonlijk advies bij ons centraal. Samen met onze opticiens en stylisten vind je de perfecte gouden bril voor jou. Vraag een online stijladvies aan en ontvang een gratis en persoonlijk stijladvies in je mailbox. 
Je bent altijd van harte welkom voor een gratis brilcontrole om je bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Bekijk al onze services en garanties.