Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Eye Wish Opticiens heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Eye Wish Opticiens heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Enkelvoudige bril

Ziet u van veraf niet goed? Of heeft u juist problemen met dichtbij kijken? Met een enkelvoudige bril ziet u op één afstand weer superscherp. Wij bieden u een uitgebreid assortiment monturen van topmerken, zoals Ray-Ban, Gucci en Boss. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende brillenglazen van zowel ons eigen merk als het Duitse topmerk Rodenstock. Tijdelijk ontvangt u uw merkmontuur tot €250 helemaal gratis*.

Wat zijn enkelvoudige glazen?

Enkelvoudige brillenglazen bevatten maar één sterkte en worden gebruikt om scherp te zien veraf óf juist dichtbij. Een bril voor dichtbij heeft plusglazen en wordt ook wel leesbril genoemd. Een bril voor veraf – met min glazen – wordt voornamelijk gebruikt tijdens het autorijden. Ook is een verte bril geschikt voor kinderen die moeilijk het bord kunnen lezen in de klas. De glazen van een enkelvoudige bril verlopen nooit in sterktes, zoals bij multifocale glazen, maar kunnen wel een cilinder bevatten.

Kies uw enkelvoudige bril op basis van kijkgedrag

Om uw brillenglazen zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen heeft Eye Wish Opticiens de enkelvoudige glazen ingedeeld op basis van kijkgedrag. Op basis van uw kijkgedrag krijgt u advies over welke glazen het beste bij u passen:

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/ev-allround.png

Allround

Deze glazen zijn geschikt wanneer u deze in allerlei verschillende situaties wilt gebruiken. Dit is het optimale glas wanneer u een lage correctie of lichte cilindrische afwijking heeft.
Prijs per paar €199 - €259

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/ev-active.png

Active

Deze glazen zijn geschikt voor mensen die veel buiten zijn. De nadruk ligt op zicht in de verte. Dit zijn de optimale glazen wanneer u een hogere correctie of hogere cilindrische afwijking heeft.
Prijs per paar €259 - €379

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/201510/ev-professional.png

Professional

Deze glazen met lichte leesondersteuning zijn geschikt voor mensen die veel lezen.
Prijs per paar €319 - €359

Standaard krijgt u dunne glazen (1.6), die zijn voorzien van een UltraClean coating. De UltraClean coating is kraswerend, anti-reflecterend, waterafstotend, vuilbestendig en anti-statisch. Zo vindt u bij ons altijd de beste kwaliteit glazen.

Genoemde prijzen zijn exclusief eventuele actiekortingen.

Extra opties en bewerkingen

  • Extra dun glas (1.67)
  • Extra dun glas (1.74)
  • Slimfit
  • Meekleurend

Extra beschermingsopties

  • UltraClean UV coating
    deze coating beschermt uw ogen tegen UV licht
  • BlueClean coating
    deze coating vermindert vermoeide ogen bij beeldscherm gebruik

Voor bijvoorbeeld leesbrillen en kinderbrillen hebben we ook enkelvoudige Basic 1.5 glazen met kraswerende en helder ontspiegelde Clean coating. Deze zijn verkrijgbaar vanaf €119 per paar.

Service en garanties

Wat voor u de ideale bril is, is natuurlijk heel persoonlijk. Daarom geven we u de persoonlijke aandacht die u verdient en nemen we alle tijd om u te helpen. We bieden verschillende services en garanties aan. Zo hebben we ervaren opticiens en stylistes in dienst die samen met u opzoek gaan naar uw perfect bril. Ook geven wij u de gelegenheid om aan uw bril te wennen met onze ‘staat u goed en zicht garantie’.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa