Enkelvoudige bril

Ziet u van veraf niet goed? Of heeft u juist problemen met dichtbij kijken? Met een enkelvoudige bril ziet u op één afstand weer superscherp. Wij bieden u een uitgebreid assortiment monturen van A-merken en brillenglazen van zowel ons eigen merk als het Duitse topmerk Rodenstock.

Online kiezen, offline passen

Bij Eye Wish Opticiens bekijkt u ons volledige assortiment gewoon thuis, op de bank; in onze collectie vindt u honderden monturen voor een enkelvoudige bril.
Via onze handige ‘online passen’ mogelijkheid kunt u elke bril op een digitale foto van uzelf zetten. Zo krijgt u een goede eerste indruk van de bril.
U mag drie monturen kiezen die u op afspraak vrijblijvend kunt passen bij een vestiging van Eye Wish Opticiens bij u in de buurt.

Een enkelvoudige bril voor elk budget

Bent u op zoek naar een voordelig montuur met scherp geprijsde glazen? Of wilt u het meest trendy model van Boss, Calvin Klein of Gucci? Voor elke wens hebben onze opticiens de juiste bril voor u.
En voor alle enkelvoudige brillen geldt: altijd twee jaar garantie op productiefouten, twee maanden omruilgarantie en levenslang gratis reinigen, bijstellen of repareren.

Meer weten over onze brillen?

U vindt de Eye Wish Opticiens in heel Nederland. Maak eenvoudig online een afspraak voor een professionele oogmeting en/of een briladvies van één van onze experts.

Hij vertelt u graag alles over de mogelijkheden op gebied van brillenglazen, zoals extra ontspiegelde glazen, extra dunne glazen en meekleurende glazen.


org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Persoonlijk briladvies?


© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png