Vind een winkel in de buurt

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Wat is een beeldschermbril?

Een beeldschermbril is een bril voor achter een computer. Het glas wordt speciaal op sterkte gemaakt om dichtbij (tot het toetsenbord) en midden-ver (tot het beeldscherm) scherp te zien. 

De voordelen van een beeldschermbril

  • Je ogen hoeven minder inspanning te verrichten en raken minder snel vermoeid. 

  • Je neemt vanzelf een goede werkhouding aan. 

  • De glazen passen in al onze monturen, dus ook jouw favoriet!

Wanneer heb je een beeldschermbril nodig?

Een beeldschermrbil is een goed idee wanneer je:

  • Last hebt van prikkelende of vermoeide ogen. Als je merkt dat je aan het einde van de dag prikkelende of vermoeide ogen hebt, dan kan dit een teken zijn dat je ogen te veel moeten inspannen. 

  • Hoofdpijn of schouder- en nekklachten hebt. Dit komt omdat een normale bril niet is afgestemd op de juiste afstand, waardoor je voorovergebogen zit. 

  • Veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt. Een beeldschermbril is al een goed idee als je meer dan twee uur per dag achter een beeldscherm zit.

  • Ouder bent dan veertig jaar. Meestal is een beeldschermbril pas nodig wanneer je vaak achter een computer werkt én ouder bent dan veertig jaar. 

Wat is het verschil tussen een beeldschermbril en een leesbril en multifocale bril?

Met een beeldschermbril neem je een goede werkhouding aan achter jouw beeldscherm. Om je een goed beeld te geven van het verschil laten we je een voorbeeld zien van de werkhouding van iemand met een leesbril en een multifocale bril