Merkzonnebril cadeau

Merkzonnebril cadeau

Koop nu een complete bril bij Eye Wish Opticiens en krijg een merkzonnebril ter waarde van €170 cadeau*. Dit mag ook een zonnebril op sterkte zijn. Koopt u een multifocale bril dan is de korting op uw zonnebril zelfs €240*.

Kies uit de nieuwste collectie zonnebrillen van topmerken, zoals Boss, Fendi en Marc Jacobs. Kom naar uw dichtstbijzijnde Eye Wish winkel of maak een afspraak. Onze opticiens helpen u graag.

Bold
Bold
Wired
Wired
Squared
Squared

Stijlvol op sterkte

Stijlvol op sterkte

Dit voorjaar stijlvol voor de dag komen met een zonnebril op sterkte? Dat kan. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen van al onze topmerken. Deze maken wij speciaal voor u op sterkte, tijdelijk voor een extra scherpe prijs. Bekijk hier de aanbieding

Stijlvol op sterkte

Stijlvol op sterkte

Dit voorjaar stijlvol voor de dag komen met een zonnebril op sterkte? Dat kan. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen van al onze topmerken. Deze maken wij speciaal voor u op sterkte, tijdelijk voor een extra scherpe prijs. Bekijk hier de aanbieding

*Deze aanbieding is geldig tot en met 8 juli 2018. De maximale waarde van de zonnebril cadeau (op sterkte) bedraagt €170 bij aankoop van een complete enkelvoudige bril en €240 bij aankoop van een complete multifocale bril. Bekijk hier alle voorwaarden.

Bekijk onze zonnebrillentrends

Laat u adviseren

Wilt u graag weten welke bril het beste bij uw stijl, gezichtsvorm en huidskleur past?
Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Laat u adviseren

Wilt u graag weten welke bril het beste bij uw stijl, gezichtsvorm en huidskleur past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril.

Hoe kunt u profiteren van deze aanbieding?

Voorwaarden

 • De aanbieding geldt alleen bij aankoop van een complete bril op sterkte met minimaal Standard 1.6 glazen voorzien van een kraswerende- en ontspiegelingslaag (enkelvoudig vanaf €199 per paar en multifocaal vanaf €499 per paar).
 • De maximale korting op de zonnebril cadeau (op sterkte) bedraagt €170 bij aankoop van een complete enkelvoudige bril en €240 bij aankoop van een complete multifocale bril. Een eventueel restbedrag wordt niet uitgekeerd.
 • Bij de merkzonnebril cadeau kan gekozen worden voor onze zonneglazen met actieprijzen (enkelvoudig per paar vanaf €49 en multifocaal per paar vanaf €119).
 • De aanbieding geldt niet bij aankoop van een eerste bril met zonneglazen met actieprijzen.
 • De merkzonnebril cadeau geldt niet in combinatie met andere kortingen, maar kan wel worden gecombineerd met de brilvergoeding van de zorgverzekeraar. (Uitgezonderd de complete bril uit de aanvullende verzekering van VGZ, Univé en IZZ).
 • In plaats van een zonnebril cadeau mag er ook gekozen worden voor korting op een tweede bril. De maximale korting bedraagt dan €170 bij aankoop van een complete enkelvoudige bril en €240 bij aankoop van een complete multifocale bril.
 • Indien de (zonne)bril cadeau aan iemand anders wordt gegeven is de korting van €170 of €240 alleen te besteden aan een zonnebril (dus geen zonnebril op sterkte). Indien gewenst, kan deze op sterkte worden gemaakt. Extra kosten hiervoor dienen bijbetaald te worden.
 • Indien er niet wordt gekozen voor een zonnebril of korting op een tweede bril, kan er gebruik worden gemaakt van de zorgkorting (€60 korting op een complete enkelvoudige bril en €120 korting op een multifocale bril).
 • De aanbieding is niet van toepassing op reeds bestelde brillen.
 • De aanbieding is niet geldig op de collectie Urban by Eye Wish.
 • De aanbieding is geldig van 29 maart tot en met 8 juli 2018.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa