Eigentijdse topmerken

In de collectie van Eye Wish Opticiens vindt u mooie, eigentijdse monturen en zonnebrillen van veel bekende topmerken. Het onderstaande overzicht geeft u een indruk welke merken verkrijgbaar zijn. Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/service/service-perfectebrillenglazen.jpg
 

Michael Kors monturen en zonnebrillen

Michael Kors is een toonaangevend en lifestyle merk uit America. De monturen en zonnebrillen van het merk hebben een luxe jetset uitstraling. De op vintage geïnspireerde modellen hebben een moderne twist en verfijnde details.
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/merk-michaelkors.jpg

Persol monturen en zonnebrillen

Persol is een succesvol en tijdloos Italiaans merk dat haar oorsprong vindt in 1917. Persol combineert perfect zicht met elegantie en comfort. Alle Persol monturen en zonnebrillen zijn van bijzondere kwaliteit: ze zijn handgemaakt.
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/Webformaten_Persol.png

Ray-Ban monturen en zonnebrillen

Ray-Ban is misschien wel het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld. Dit te danken aan de enorme populariteit van de Aviator en de Wayfarer modellen. Daarnaast staat Ray Ban ook bekend om de retro stijl in vernieuwende kleurcombinaties en vormen.
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/Webformaten_RB2.jpg

Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonnebrillen worden door kenners wel de beste merkzonnebrillen ter wereld genoemd. De ontwerpen van Serengeti zonnebrillen zijn stijlvol en eigentijds.
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/Eyewish Serengeti 2014.jpg

Superdry

Superdry, geïnspireerd door een reis naar Tokio in 2003, combineert ontwerpinvloeden uit Japanse graphics en vintage americana met de waarden van Brits kleermakerswerk.
Bekijk de collectie

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/merk-superdry.jpg

Polaroid zonnebrillen

Polaroid heeft een gevarieerde collectie merkzonnebrillen voor mannen en vrouwen. Een Polaroid zonnebril geeft u 100% UV-bescherming zonder hinderlijke schittering. Met een Polaroid zonnebril heeft u functionaliteit en mooi ontwerp in één!
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/merk-polaroid.jpg

Carrera monturen en zonnebrillen

Het merk Carrera is onlosmakelijk verbonden met autoracen. De oorspronkelijke ontwerper Wilhelm Anger werd geïnspireerd door de moed en durf van de coureurs tijdens de Carrera Panamericana race: de racing attitude. Alle monturen en zonnebrillen van Carrera hebben daarom een uniek gewaagd design met een sportieve twist.
lees meer >

org-nl_eyewish:/Content Items/2014/merken/merk-carrera.jpg
 

© Copyright 2013 | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden
org-nl_eyewish:/Content Items/Footer/ewo-paymentmethods.png